• Konektor Screw Waterproof
  • Konektor Wanita Tahan Air
  • Konektor UL
  • Konektor Daya Waterproof

Apa milih kita?


Pabrik

Sekitar 200 karyawan lan luwih saka 8,000 meter persegi area pabrik

Sertifikat

UL, CE, RoHs, ISO9001, TUV, CQC, IP67, sertifikasi IP68, dll.

OEM/ODM

OEM, Layanan ODM Minangka Persyaratan Pelanggan

Layanan

Sampel Gratis Kasedhiya: 3PCS saben nomer bagean

Produk Unggulan

  • babagan

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2009, ShenZhen HuaYi-FaDa Technology Co., Ltd. minangka produsen konektor anti banyu profesional sing tansah netepi tujuan "Kualitas Pertama, Pelanggan Agung" uga visi jangka panjang babagan "Based on pasar domestik lan njupuk tampilan sing wiyar babagan donya†. Perusahaan kita wis entuk luwih saka 20 seri konektor anti banyu kanthi ewu macem-macem gaya, sing akeh digunakake ing Otomasi, Instrumen, Mesin lan peralatan, Transportasi lan fasilitas, Energi Anyar lan sambungan aplikasi Outdoor produk LED.
Maca liyane

Produk anyar

+86-13570826300