Pambuka


Madeg ing 2009, ShenZhen HuaYi-FaDa Technology Co., Ltd. minangka produsen konektor anti banyu profesional sing tansah netepi tujuan "Kualitas Pertama, Pelanggan Agung" uga visi jangka panjang babagan "Based on pasar domestik lan njupuk tampilan sing wiyar babagan donya†. Perusahaan kita wis entuk luwih saka 20 seri konektor anti banyu kanthi ewu macem-macem gaya, sing akeh digunakake ing Otomasi, Instrumen, Mesin lan peralatan, Transportasi lan fasilitas, Energi Anyar lan sambungan aplikasi Outdoor produk LED.


Perusahaan kita wis berkembang dadi produsen profesional konektor anti banyu saka kompetisi pasar sing sengit. Kita duwe bengkel pangolahan cetakan dhewe, bengkel injeksi, jalur produksi extruding kabel lan bengkel pangolahan hardware kanthi udakara 200 karyawan lan luwih saka 8.000 meter persegi area pabrik.


OEM, ODM layanan kasedhiya kanggo konektor lan kabel. Perusahaan wis nyedhiyakake layanan OEM kanggo Philips, OSRAM, Amphenol luwih saka 7 taun.

 

produk

Colokan anti banyu IP67, konektor anti banyu IP68 lan dipasang panel anti banyu.

 

Sertifikat

UL, CE, RoHs, ISO9001, TUV, CQC, IP67, sertifikasi IP68, dll.

 

Piranti

Mesin Cetak Injeksi Vertikal

Mesin Cetak Injeksi Horizontal

Mesin Stripping

Mesin Terminal Kab

Mesin Cutting Otomatis

Mesin Gambar Wire

Peralatan Sarung

Mesin Penggilingan CNC

Mesin Grinding

Mesin Spark Kab

 

Rega lan Layanan sing Kompetitif

• Sampel Gratis Kasedhiya: 3PCS saben nomer bagean

• Wektu Pangiriman: 2-3 Minggu Sawise Pesenan

• Layanan OEM, ODM Minangka Persyaratan Pelanggan

•Rega Kompetitif

 

Sertifikasi Profesional

• ISO 9001:2008

• Sertifikasi UL

• Sertifikasi TUV

• Kepatuhan RoHS

 

100% Jaminan Kualitas

•Diproduksi ing Kontrol Ketat

•100% Diuji (Ora Mung Diuji Batch)

• Supplier OEM kanggo Anphenol, Philips (Signify), OSRAM luwih saka 7 Taun

•Jaminan Kualitas: 3 Taun






+86-13570826300
[email protected]