Konektor anti banyu IP67

Konektor anti banyu IP67

IP67 Konektor Waterproof, desain akeh njamin safety saiki gedhe, Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. Konektor M20 kanthi bahan kacang logam, pirang-pirang pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, Over-nyetak nganggo kabel, nggunakake bahan nilon PA66 kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka IP67 Waterproof Konektor

Konektor anti banyu M20 kanthi bahan nilon PA66 kualitas Tinggi, njamin kekiatan lan keamanan, pin kontak yaiku kuningan sing dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik tahan korosi, tahan oksidasi, resistivitas rendah, daktilitas apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas muatan gedhe.


2. Parameter saka IP67 Waterproof Konektor

Spesifikasi:

jeneng produk

Ip67 8 Pin Konektor Waterproof

nomer item

M20 dicithak nganggo kabel

Cara sambungan

Dicetak nganggo kabel, jinis kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Nomer inti

2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2+2pin, 2+3pin, 2+4pin

warna

Cangkang ireng karo kacang nilon

Tingkat anti banyu

IP68

Spesifikasi Kabel

0.5mm2 ~ 2.0mm2

Kisaran diameteripun kabel

5,0-8,5 mm

Rated saiki (A)

5A-10A

Tegangan operasi (AC.V.rms)

125V-300V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon


3. Fitur lan Aplikasi saka IP67 Waterproof Konektor

Fitur Konektor Tahan Air Ip67 8 Pin
1) Konektor eksternal industri sekat bahan nilon.
2) IP68 proteksi anti banyu.
3) 2 pin, 3 pin, 4 pin, 5 pin, 6 pin, 8 pin, 2+2pin, 2+3pin, 2+4pin kasedhiya.
4) materi Shell: Nylon PA66 kanggo njamin kualitas.
5) Bulkhead kanggo njamin keamanan saiki gedhe.
6) Kepala bahan logam lan plastik (Nilon) kasedhiya.

PS: Elinga AJA kacemplungaken konektor listrik anti banyu ing banyu kanggo dangu.

Aplikasi:
1) Lampu ruangan.
2) cahya LED.
3) Tampilan layar.
4) Listrik, Tenaga Surya.
5) Monitor.
6) Instrumen tes.


4. Detail Produk Konektor Tahan Air IP67

Sambungan:


5. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

2) Layanan:
Kita minangka pabrikan profesional sing duwe pabrik. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo:
1. Dasawarsa pengalaman produksi PABRIK.
2. Kapasitas produksi skala cepet, mung 15 dina saka bukaan cetakan nganti produksi massal.
3. Liwat macem-macem standar dhuwur saka syarat sertifikasi internasional: kayata UL, CE, ROHS.
4. Multiple paten desain.
5. Kerjasama karo akeh perusahaan domestik sing kondhang, kayata Foxconn, Philips (Signify), OSRAM, Amphenol, Flextronics, lsp.
Kanthi kita, sampeyan bisa entuk barang sing paling apik ing wektu paling cendhak.

 

6. FAQ

Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka paribasan lawas: Kanggo ndeleng yen pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T ing advance kanggo jumlah cilik; jumlah luwih saka 5000 set, 30% prepayment lan liyane sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo konektor sampeyan?
A: Ya, umume konektor kita duwe sertifikat CE / ROHS / IP67 / IP68 nalika sawetara duwe sertifikat TUV / UL.
Kepiye carane pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis diuji kaping pindho utawa kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge dikirim.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: 1 ~ 3 dina kanggo conto, 5 ~ 10 dina kerja kanggo produksi massal, gumantung saka urutan tartamtu.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging biaya pengiriman bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa bisa nyithak Logoku ing produk?
A: Ya, kita ndhukung layanan OEM / ODM.
Q: Kenapa milih kita?
A: We are fokus pabrik ing konektor anti banyu kanggo liwat 11years, kita duwe:
1. 100% ngarep digawe, rega competitive lan wektu timbal cendhak.
2. Kontrol kualitas sing ketat: kita duwe IS09001, konektor kita duwe sertifikat CE / CQC / ROHS / IP67 / IP68 / TUV / UL.
P: Apa wektu timbal?
A: Sample order bakal njupuk 1-3 dina, produksi massal bakal njupuk 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 100K bêsik.



Panas Tags: Konektor Waterproof IP67, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]