Konektor M10

Konektor M10 digawe saka bahan nilon, luwih awet. Pin karo kuningan sing dilapisi emas, njamin kontak sing apik, supaya transmisi saiki lan sinyal luwih terus-terusan. konektor M10 kanggo voltase kurang saka sinyal produk ngarang, saiki voltase 250V/110v.
Konektor M10 digunakake kanggo dekorasi lampu ruangan, lampu LED, Kendaraan, Sensor cahya, sensor Inframerah, Filter banyu.
View as  
 
  • M10 Power And Signal Waterproof Extension Cord Connector, kanthi kontak sing dilapisi emas kanggo nglindhungi karat. M10 karo voltase kurang saka sinyal produk selaras, voltase saiki 250V/110V. Konektor M10 ukurane cilik, bisa ngirit papan instalasi, cepet lan gampang kawin lan ngunci, sanajan ing papan sing angel digayuh, desain ngunci anti geter.

  • M10 Low Voltage Waterproof Wire Connectors dirancang kanggo sambungan piranti kanggo kothak sensor/aktuator, modul bus lapangan lan pengontrol industri. Iki nyedhiyakake kabel konfigurasi kontak 2pin, 2 + 3pin, umume konektor yaiku kabel PUR/PVC pabrik sing dicetak utawa diwenehake karo kabel sing dipasang. Konektor M10 ukurane cilik, bisa ngirit papan instalasi, cepet lan gampang kawin lan ngunci, sanajan ing papan sing angel digayuh, desain ngunci anti geter.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M10 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M10 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M10 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]