Konektor M12

Konektor M12 dadi liyane lan liyane dexterous. Kanggo nggedhekake peran konektor M12 lan nggawe luwih cocog karo kabutuhan industri sing beda-beda, produksi lan desain konektor M12 saiki wis dimodulasi, nggawe konektor kanthi daya adaptasi sing luwih kuat; Kajaba iku, kanggo nyukupi kabutuhan pasar, produsen konektor saiki nyedhiyakake macem-macem cara mandap kanggo konektor M12, kalebu teknologi reflow crimping utawa liwat bolongan, permukaan gunung, lsp, sing nambah keluwesan panggunaan. Kajaba iku, pasar konektor M12 luwih penting kanggo nggayuh tujuan kualitas lan standarisasi.

View as  
 
  • M12 5 Pin Konektor Lampu Lanskap Tahan Air kanthi bahan nilon PA66 kualitas Tinggi, tingkat resistensi tekan standar 94-VO. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, aman use.M12 konektor Digunakake kanggo Strip LED, LED Wall-washers, LED Underground Light, LED Rope Light, LED Belt Light , Lampu Tirai, Lampu Twinkle lan liya-liyane.

  • Konektor Kabel Listrik M12 Waterproof, dipasang ing panel mburi. iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. M12 karo materi kacang logam, kaping pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, OEM lan ODM desain layanan kasedhiya.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M12 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M12 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M12 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]