Konektor anti banyu M14

Ana konektor wadon lanang kanggo konektor anti banyu M14, multiply pin kasedhiya, saka 2 pin, 3 pin kanggo 8 pin. Kanthi tingkat anti banyu IP68 sing apik, digawe saka bahan PA66 sing berkualitas tinggi lan kanthi rega sing kompetitif.

Konektor anti banyu M14 minangka solusi ekonomi kanggo sambungan daya, ora preduli kanggo njero ruangan utawa ruangan, loro-lorone bisa cocog kanggo sampeyan. Tingkat anti banyu IP68 lan cara ngunci sekrup ndadekake konektor iki minangka pilihan kompetitif sing dhuwur.
View as  
 
  • M14 3 Wire Konektor Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder kabel konektor anti banyu, karo solder ends kanggo luwih disegel sambungan. Konektor dipasang panel wanita lanang sing cocog karo konektor M14 uga kasedhiya.

  • M14 2 Pin Konektor Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder kabel konektor anti banyu, karo solder ends kanggo luwih nutup sambungan. Konektor dipasang panel wanita lanang sing cocog karo konektor M14 uga kasedhiya.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor anti banyu M14 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor anti banyu M14 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor anti banyu M14 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]