Konektor M15 Kab

We duwe konektor M15 karo seri kabèh, lanang lan wadon nyetak karo kabel, konektor wangun F, uga duwe jinis soldering, bisa lapangan mountable.
Konektor M15 biasane digunakake kanggo sambungan aplikasi ruangan produk LED, kayata bar lampu LED, lampu sorotan LED, lampu lanskap cuci tembok LED, lampu billboard LED, lampu terowongan LED, lampu sorot LED, lampu jalan LED lan layar tampilan ruangan LED, Strip LED , Mesin cuci Tembok LED, Lampu Bawah Tanah LED, Lampu Tali LED, Lampu Sabuk LED, Lampu Tirai, Lampu Kelap-kelip, lsp.
View as  
 
  • 2 Pin F Bentuk Konektor Kabel Tahan Air Kanggo Lampu Led Paralel bisa cocog karo konektor M15 2 pin, 1 ing 2 metu, 1 ing 3 metu, 1 ing 4 metu, 1 ing 5 metu kasedhiya. M15 F 2 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo lampu werna LED.

  • Kabel Kanggo Kabel Konektor Wanita Pria Tahan Air minangka produk utama. M15 konektor anti banyu lanang lan wadon karo kabèh seri, jinis Déwan bisa lapangan mountable, overmolded karo kabel, dawa kabel bisa rampung minangka saben syarat, uga duwe wangun F kanggo konektor M15. Konektor anti banyu M15 digunakake digunakake kanggo lampu jalan LED, sistem lampu metu lawang. ketemu IP 68 rating anti banyu, mesthekake 100% anti banyu

  • 10A Waterproof Male Female Connector 2 Pin Kanggo Led Strip Molded Kanthi konektor Kabel kanthi bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, njamin kekiatan lan safety, pin kontak kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik tahan korosi, tahan oksidasi, resistivitas rendah , ductility apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M15 Kab digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M15 Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M15 Kab karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]