Konektor M16 Kab

Minangka salah siji saka UL certified M16 konektor 3 pin konektor bunder produsen lan supplier ing China, kita sambutan apik kanggo tuku utawa kualitas UL certified konektor M16 konektor 3 pin circular konektor ing Simpenan kene saka pabrik. Kabel khusus bisa ditrima kanggo dicetak kanthi konektor kaya sing dikarepake pelanggan. Kita uga duwe konektor M16 karo jinis soldering, ora perlu welding karya, iku gampang lan trep.
View as  
 
  • IP67 4 Pin Konektor Waterproof duwe kabeh jinis seri, nyetak karo jinis kabel, jinis soldering, panel mburi gunung lan panel ngarep kasedhiya, kita uga duwe poto-ngunci kanggo M16. Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. M12 karo materi nut logam, kaping pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 7pin, 8pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, OEM lan ODM desain layanan kasedhiya.

  • Konektor Kabel Tahan Air 2 Pin M16 kanthi bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi tekan standar 94-VO. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. Konektor M16 ketemu rating anti banyu IP68, njamin 100% anti banyu.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M16 Kab digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M16 Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M16 Kab karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]