Konektor Kabel M16 Waterproof
  • Air ProKonektor Kabel M16 Waterproof

Konektor Kabel M16 Waterproof

M16 konektor kabel anti banyu, 2 kutub, 3 kutub, 4 kutub lanang wadon konektor anti banyu nyetak nganggo kabel, UL kadhaptar konektor anti banyu. Tipe kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka M16 Waterproof Kabel Konektor

Konektor kabel anti banyu M16 iki wis lulus sertifikat UL, CE, CQC, RoHS. Kacang plastik kanggo nglindhungi uyah lan karat.
Konektor kabel anti banyu M16 iki dicetak nganggo kabel, kanthi jinis kabel lan dawa kabel sing disesuaikan. Ana versi liya tanpa kabel, konektor solder, sing bisa dicocogake karo versi kabel sing dicetak iki, menehi pilihan multiply nalika ngrancang perlengkapan lampu sampeyan.

 

2. Parameter saka M16 Waterproof Kabel Konektor

Spesifikasi:

jeneng produk

Konektor Kabel M16 Waterproof

nomer item

SQ16 nyetak nganggo kabel

Cara sambungan

Dicetak nganggo kabel, jinis kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Nomer inti

2 pin, 3 pin, 4 pin kasedhiya

warna

Black karo kacang plastik kanggo sambungan

Tingkat anti banyu

IP68

Spesifikasi Kabel

18AWG~22AWG

Kisaran diameteripun kabel

4.0mm ~ 9.0mm

Rated saiki (A)

5A~10A

Tegangan operasi (AC.V.rms)

300V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

UL94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon

 

3. Fitur lan Aplikasi saka M16 Waterproof Kabel Konektor

â— Digunakake kanggo Strip LED, Washer Tembok LED, Lampu Bawah Tanah LED, Lampu Tali LED, Lampu Sabuk LED, Lampu Tirai, Lampu Twinkle lan liya-liyane.
â— Nglindhungi saka bledug lan banyu nalika kecemplung, tahan kanggo akeh lenga lan bahan kimia.
- Gampang disambungake menyang switch jarak, piranti ngawasi aliran lan piranti sensor komponen bus lapangan lan piranti aktuator.
â— Konektor IP68 kanggo lampu sing dipimpin nyukupi kabeh syarat piranti sensor lan piranti aktuator kanggo aplikasi otomatis.
- 100% materi anyar, bagean kualitas dhuwur, strictly standar QC miturut adat internasional.

 

4. Detail Produk Konektor Kabel M16 Waterproof

Sambungan:



5. Kualifikasi Produk Konektor Kabel M16 Waterproof

Konektor Kabel Tahan Air M16 iki wis lulus sertifikat UL, CE, CQC, RoHS. Iku karo tingkat anti banyu IP68.

   

6. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kapal kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

 

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

 

2) Layanan:

• Sampel Gratis Kasedhiya: 3PCS saben nomer bagean

• Wektu Pangiriman: 2-3 Minggu Sawise Pesenan

• Layanan OEM, ODM Minangka Persyaratan Pelanggan

•Rega Kompetitif

 

7. FAQ

1) P: Aku kasengsem ing konektor, apa sampeyan duwe dhaptar rega?
A: Kita ora duwe dhaptar rega kabeh konektor. Amarga kita duwe akeh banget model lan regane tetep ganti amarga dikarepake pasar. Yen sampeyan butuh rega konektor apa wae, kirimake syarat sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi konektor sing cocog lan ngirim kutipan sing cocog.
2) P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T pembayaran lengkap ing advance kanggo supaya qty kurang saka 5000 set.
Kanggo jumlah pesenan luwih saka 5000 set, T / T 30% minangka simpenan, lan ngaso sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
3) P: Apa sampeyan ndhukung proyek OEM, ODM?
A: Ya mesthi, kita bisa nawakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngrancang konektor miturut syarat utawa gambar lan mbukak perkakas anyar kanggo sampeyan.
4) Q: Kepiye pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis dites kaping pindho utawa malah kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge pangiriman metu.5)Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthine, kita seneng menehi conto miturut panyuwunan sampeyan. Minangka pepatah lawas: Kanggo ndeleng iku pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
6) Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk sing disesuaikan lan kemasan sing disesuaikan?
A: Nggih. Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman khusus sajrone pirang-pirang taun. Ora ketompo carane panjalukan khusus babagan konektor UTAWA pengepakan, kirimake panjaluk teknis sampeyan, kita bakal nggawe sampeyan nyata!
7) Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa sampel gratis?
A: Ya, kita ndhukung sampel 3pcs gratis siji wektu kanggo tes kualitas sadurunge pesenan akeh, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.
8) P: Apa istilah pembayaran lan cara pembayaran sampeyan? Apa aku bisa mbayar RMB?
A: We ndhukung 100% pembayaran sadurunge pangiriman dening TT. Biasane kita ngisi ing USD, yen sampeyan pengin nindakake ing RMB, Iku uga sambutan.
9) Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik kanthi stok akeh, biasane kiriman diatur sajrone 3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Yen ora ana saham, kita bakal mriksa lan menehi informasi.
10) Q: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas produk sampeyan?
A: Ya, dijamin 3 taun.
11) P: Apa aku bisa dadi Agen / Dealer Konektor HYFD?
A: Sugeng rawuh! Nanging mugi kula ngerti Negara / Area pisanan, Kita bakal mriksa lan pirembagan liyane babagan iki. Yen sampeyan pengin nindakake kerjasama sing gegandhengan karo sambungan, aja ragu-ragu hubungi kita.



Panas Tags: Konektor Kabel Tahan Air M16, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]