Konektor anti banyu M16

Konektor anti banyu M16 iki nduweni rating anti banyu IP68, bisa digunakake kanggo nyambungake kabel menyang kabel. Kanthi ends soldering, iku luwih stabil lan aman sawise sambungan karo kabel. Sawise saben sisih disambungake, kabel wis direksa saka unsur.
View as  
 
  • 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder wire konektor anti banyu, karo bayonet nut kanggo cepet nyambungake konektor lanang lan wadon bebarengan. M16 lanang wadon panel gunung konektor kasedhiya uga.

  • 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder wire konektor anti banyu, karo bayonet nut kanggo cepet nyambungake konektor lanang lan wadon bebarengan. M16 lanang wadon panel gunung konektor kasedhiya uga.

  • M16 Waterproof Solder Wire Konektor, 2 kutub, 3 kutub, 4 kutub, 5 kutub, 6 kutub lan 8 kutub solder kabel konektor anti banyu, karo solder ends kanggo luwih nutup sambungan. M16 lanang wadon panel gunung konektor lan tutup bledug kasedhiya uga.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor anti banyu M16 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor anti banyu M16 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor anti banyu M16 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]