Konektor Kabel M19 UL Waterproof
  • Air ProKonektor Kabel M19 UL Waterproof

Konektor Kabel M19 UL Waterproof

M19 UL konektor kabel anti banyu, 2 kutub, 3 kutub, 4 kutub lanang wadon konektor anti banyu nyetak nganggo kabel, UL kadhaptar konektor anti banyu. Tipe kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka M19 UL Waterproof Kabel Konektor

Konektor kabel anti banyu M19 UL iki wis lulus sertifikat UL, CE, RoHS. Kacang plastik kanggo nglindhungi karat.
Konektor kabel anti banyu M19 UL iki dicetak nganggo kabel, kanthi jinis kabel lan dawa kabel sing disesuaikan. Ana versi liya tanpa kabel, konektor solder, sing bisa dicocogake karo versi kabel sing dicetak iki, menehi pilihan multiply nalika ngrancang perlengkapan lampu sampeyan.

 

2. Parameter Konektor Kabel M19 UL Waterproof

Spesifikasi:

jeneng produk

Konektor Kabel M19 UL Waterproof

nomer item

SQ19 dicithak nganggo kabel

Cara sambungan

Dicetak nganggo kabel, jinis kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Nomer inti

2 pin, 3 pin, 4 pin kasedhiya

warna

Nihan ireng karo kacang plastik werna ireng utawa abu-abu kanggo sambungan

Tingkat anti banyu

IP68

Spesifikasi Kabel

14AWG~20AWG

Kisaran diameteripun kabel

4.0mm ~ 12.0mm

Rated saiki (A)

7A~15A

Tegangan operasi (AC.V.rms)

600V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

UL94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon

 

3. Fitur lan Aplikasi saka M19 UL Waterproof Kabel Konektor

Fitur Konektor Kabel M19 UL Waterproof:
1) Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat.
2) Flame retardant, anti-oksidasi lan perlindungan lingkungan.

Aplikasi Konektor Kabel M19 UL Waterproof:
â— Digunakake kanggo Strip LED, Washer Tembok LED, Lampu Bawah Tanah LED, Lampu Tali LED, Lampu Sabuk LED, Lampu Tirai, Lampu Twinkle lan liya-liyane.
â— Nglindhungi saka bledug lan banyu nalika kecemplung, tahan kanggo akeh lenga lan bahan kimia.
- Gampang disambungake menyang switch jarak, piranti ngawasi aliran lan piranti sensor komponen bus lapangan lan piranti aktuator.
- Konektor IP68 kanggo lampu sing dipimpin nyukupi kabeh syarat piranti sensor lan piranti aktuator kanggo aplikasi otomatis.
- 100% materi anyar, bagean kualitas dhuwur, strictly standar QC miturut adat internasional.

 

4. Detail Produk Konektor Kabel M19 UL Waterproof


Sambungan:



5. Kualifikasi produk M19 UL Waterproof Kabel Konektor

Konektor kabel anti banyu M19 UL iki wis lulus sertifikat UL, CE, RoHS, CQC. Iku karo tingkat anti banyu IP68.

   

6. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kapal kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

 

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

 

2) Layanan:
Kita minangka pabrikan profesional sing duwe pabrik. Kita bisa nyedhiyani sampeyan:
 
â— Riset lan pangembangan independen.
â— Produksi kabel lan hardware.
â— Cetakan injeksi lan nggawe cetakan.
â— Bengkel perakitan sing sampurna.
Kanthi kita, sampeyan bisa entuk barang sing paling apik ing wektu paling cendhak.

 

7. FAQ

1) P: Aku kasengsem ing konektor, apa sampeyan duwe dhaptar rega?
A: Kita ora duwe dhaptar rega kabeh konektor. Amarga kita duwe akeh banget model lan regane tetep ganti amarga dikarepake pasar. Yen sampeyan butuh rega konektor apa wae, kirimake syarat sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi konektor sing cocog lan ngirim kutipan sing cocog.
2) P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T pembayaran lengkap ing advance kanggo supaya qty kurang saka 5000 set.
Kanggo jumlah pesenan luwih saka 5000 set, T / T 30% minangka simpenan, lan ngaso sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
3) P: Apa sampeyan ndhukung proyek OEM, ODM?
A: Ya mesthi, kita bisa nawakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngrancang konektor miturut syarat utawa gambar lan mbukak perkakas anyar kanggo sampeyan.
4) Q: Kepiye pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis dites kaping pindho utawa malah kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge pangiriman metu.5)Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthine, kita seneng menehi conto miturut panyuwunan sampeyan. Minangka pepatah lawas: Kanggo ndeleng iku pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
6) Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk sing disesuaikan lan kemasan sing disesuaikan?
A: Nggih. Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman khusus sajrone pirang-pirang taun. Ora ketompo carane panjalukan khusus babagan konektor UTAWA pengepakan, kirimake panjaluk teknis sampeyan, kita bakal nggawe sampeyan nyata!
7) Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa sampel gratis?
A: Ya, kita ndhukung sampel 3pcs gratis siji wektu kanggo tes kualitas sadurunge pesenan akeh, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.
8) P: Apa istilah pembayaran lan cara pembayaran sampeyan? Apa aku bisa mbayar RMB?
A: We ndhukung 100% pembayaran sadurunge pangiriman dening TT. Biasane kita ngisi ing USD, yen sampeyan pengin nindakake ing RMB, Iku uga sambutan.
9) Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik kanthi stok akeh, biasane kiriman diatur sajrone 3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Yen ora ana saham, kita bakal mriksa lan menehi informasi.
10) Q: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas produk sampeyan?
A: Ya, dijamin 3 taun.
11) P: Apa aku bisa dadi Agen / Dealer Konektor HYFD?
A: Sugeng rawuh! Nanging mugi kula ngerti Negara / Area pisanan, Kita bakal mriksa lan pirembagan liyane babagan iki. Yen sampeyan pengin nggawe kerja sama sing ana hubungane, aja ragu-ragu hubungi kita.



Panas Tags: Konektor Kabel M19 UL Waterproof, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]