Konektor anti banyu M19

Konektor anti banyu M19 nganggo sistem ngunci sekrup, sing bisa tekan tingkat anti banyu IP68. Kanthi struktur ngunci benang, luwih cocok kanggo digunakake ing lingkungan sing adhem utawa panas banget. M19 konektor anti banyu digunakake digunakake ing akeh aplikasi. kayata: aplikasi komunikasi, tata surya, peralatan listrik, peralatan komunikasi, heavy machinery etc.

Nggabungake transmisi saiki lan sinyal ing salah siji konektor bunder terpadu multifungsi, konektor anti banyu M19 wis multiply pin kanggo pilihan sampeyan, saka 2 pin, 3 pin kanggo 12 pin, uga sinyal + daya gabungan pins, kayata 2 + 3 pin, 2+4 pin, 2+5 pin, 3+4 pin.
View as  
 
  • IP68 M19 Waterproof Solder Seal Wire Konektor, multiply kutub kasedhiya, saka 2 kutub kanggo 10 kutub, 12 kutub, 14 kutub, daya lan sinyal gabungke kutub kasedhiya uga, kalebu 2 + 3 kutub, 2 + 4 kutub, 2 + 5 kutub, 3 + 4 kutub. Iku karo terminal solder kanggo mesthekake segel stabil lan luwih apik sawise sambungan.

  • M19 Waterproof Plug And Socket Cable Connector, multiply pole kasedhiya, saka 2 pole kanggo 10 pole, 12 pole, 14 pole, power and signal combine pole kasedhiya uga, kalebu 2+3 pole, 2+4 pole, 2+5 pole, 3 + 4 kutub. Iku karo terminal solder kanggo mesthekake segel stabil lan luwih apik sawise sambungan.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor anti banyu M19 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor anti banyu M19 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor anti banyu M19 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]