Konektor M20

Konektor M20 kanthi pin kontak tembaga murni sing dilapisi emas, cincin anti banyu silikon, sekrup paduan lan kacang, kabeh bahan cocog karo RoHS. Konektor M20 Kabel karo kabel PVC lan kabel karet kasedhiya, 100% tembaga utawa tinned-tembaga konduktor, tundhuk karo sertifikat safety cocog RoHS cecek. M20 konektor kacang bokong karo sekrup lan nut rotasi bokong peserta, sambungan banget tenan lan nyenyet IP67 kekuatan dhuwur anti banyu.
View as  
 
  • Konektor Kawat Kedap Air M20 kanthi bahan nilon PA66 kualitas Tinggi, njamin kekiatan lan safety, pin kontak kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik tahan korosi, tahan oksidasi, resistensi rendah, daktilitas apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe .

  • IP67 Konektor Waterproof, desain akeh njamin safety saiki gedhe, Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. Konektor M20 kanthi bahan kacang logam, pirang-pirang pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, Over-nyetak nganggo kabel, nggunakake bahan nilon PA66 kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • IP67 8 Pin Konektor Waterproof, desain akeh njamin safety saiki gedhe, Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. Konektor M20 kanthi bahan kacang logam, pirang-pirang pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, Dicetak nganggo kabel, nggunakake bahan nilon PA66 kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • M20 Watertight Wire Konektor karo bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, njamin kekiatan lan safety, pin kontak iku kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik resistance karat, resistance oksidasi, resistivity kurang, ductility apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe. .

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M20 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M20 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M20 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]