Konektor anti banyu M21

Kanthi arus maksimum 12A, konektor anti banyu M21 cukup cocok kanggo sambungan daya. Ana multiply pin kanggo pilihan, 2 ~ 4 pin biasane digunakake kanggo sambungan sumber daya nalika 8 pin, 12 pin luwih digunakake kanggo sambungan sinyal.

Ana tutup bledug kanggo M12 anti banyu konektor lanang lan wadon, kang bisa bantuan segel konektor bener nalika ora nggunakake.
View as  
 
  • Multi Pin Waterproof Solder Wire Connector, konektor daya anti banyu M21 minangka solusi sampurna kanggo nggawe sambungan anti banyu dhewe kanthi gampang. Sawise dirakit, Multi Pin Waterproof Solder Wire Konektor gampang kanggo plug lan muter nalika tetep unsur lan banyu metu saka splices lan junctions. Kanggo medhot sambungan, mung copot awak utama lan copot loro ujung.

  • 12A 500v Waterproof Circular Male Female Connector, konektor kabel overmolded minangka solusi sambungan dhuwur, dawa kabel lan ukuran disesuaikan, gumantung saka aplikasi sampeyan, kita bisa ngatur kanggo sampeyan, macem-macem jinis konektor kasedhiya. Multiply kutub kasedhiya, saka 2 kutub, 3 kutub, 4 kutub, 8 kutub, 12 kutub, daya lan sinyal gabungan kutub kasedhiya uga, kalebu 2 + 3 kutub, 2 + 4 kutub.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor anti banyu M21 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor anti banyu M21 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor anti banyu M21 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]