M26 Konektor anti banyu

Ana tutup bledug lan konektor gunung panel wanita lanang kanggo konektor anti banyu M26. Konektor anti banyu M26 digawe saka bahan serat nilon sing bisa ningkatake daya tahan lan safety produk, kanthi kontak paduan tembaga karo plating emas kanggo njamin stabilitas kinerja lan keamanan.
View as  
 
  • Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Plug Tahan Air M26 gampang dicolok lan dicopot sawise dipasang. Sambungan cepet karo sistem ngunci bayonet, kontak diameter gedhe kanggo mesthekake kapasitas saiki dhuwur.

  • Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Plug Tahan Air M26 gampang dicolok lan dicopot sawise dipasang. Sambungan cepet karo sistem ngunci bayonet, kontak diameter gedhe kanggo mesthekake kapasitas saiki dhuwur.

  • 25A High Current M26 Waterproof Power Connector minangka solusi sing sampurna kanggo nyederhanakake sambungan anti banyu, ana konektor kabel wanita lanang anti banyu lan konektor gunung panel anti banyu sing kasedhiya. Kanthi sistem ngunci sekrup, 25A High Current M26 Waterproof Power Connector gampang kanggo plug lan muter sawise assembling, nalika tetep unsur lan banyu metu saka splices lan junctions. Kanggo medhot sambungan, mung copot awak utama lan copot loro ujung.

 1 
Kita duwe kualitas M26 Konektor anti banyu digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka M26 Konektor anti banyu produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras M26 Konektor anti banyu karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]