M26 Konektor Daya Tahan banyu

Konektor daya anti banyu M26 digawe saka bahan nilon PA66 sing berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO. Kanthi nggunakake sekutu tembaga karo kontak emas-plating, iku stabil lan aman kanggo nggunakake konektor iki ing lingkungan ruangan.
View as  
 
  • M26 Waterproof Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan led konektor daya layar mimpin. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

  • M26 3 Pin Waterproof Male Female Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan sing dipimpin konektor daya layar. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

  • M26 Waterproof Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan led konektor daya layar. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

 1 
Kita duwe kualitas M26 Konektor Daya Tahan banyu digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka M26 Konektor Daya Tahan banyu produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras M26 Konektor Daya Tahan banyu karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]