M40 Konektor Waterproof

Konektor anti banyu M40 yaiku konektor IP67, sing duwe cangkang gedhe lan kisaran saiki sing dhuwur. Kanthi kapasitas saiki nganti 40A, iku konektor sing kuwat lan angel dirancang kanggo lingkungan IP67 ruangan lan jero banyu, uga kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake kahanan sambungan kedap banyu.

M40 konektor anti banyu bisa digunakake kanggo sambungan antarane kabel kanggo kabel lan kabel kanggo panel gunung.
View as  
 
 1 
Kita duwe kualitas M40 Konektor Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka M40 Konektor Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras M40 Konektor Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]