Konektor M6

M6 konektor punika ukuran cilik konektor anti banyu, nyetak nganggo kabel, 2 pin lanang lan wadon mini plug.
konektor M6 dirancang kanggo sambungan piranti kanggo sensor / kothak actuator, lapangan- modul bus lan pengontrol industri. Menehi mung 2pin kontak konektor kabel konfigurasi, paling saka konektor salah siji pabrik PUR / kabel PVC liwat nyetak utawa diwenehake karo ndadékaké kabel ditempelake.
konektor M6 mini nedha bengi, iku bisa nyimpen panggonan instalasi, cepet lan gampang kawin lan ngunci, malah ing panggonan angel kanggo nggayuh, desain ngunci anti geter.
View as  
 
  • Konektor Waterproof M6 2 Pin dirancang kanggo sambungan piranti kanggo kothak sensor/aktuator, modul bus lapangan lan pengontrol industri. Nyedhiyakake kabel konfigurasi kontak 2pin lan wadhah panel, umume konektor yaiku kabel PUR/PVC pabrik sing dicetak utawa diwenehake karo kabel sing dipasang. M6 konektor punika nedha bengi min, iku bisa nyimpen panggonan instalasi, cepet lan gampang kawin lan ngunci, malah ing panggonan angel kanggo nggayuh, desain ngunci anti geter.

  • Super Mini Ip65 Konektor Kabel Waterproof, IP65, mung 2 pin kasedhiya, nyetak karo kabel, jinis kabel lan dawa kabel customized.High kualitas PA66 materi nilon, kelas saka resistance tekan 94-VO standar. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M6 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M6 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M6 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]