Konektor M8

Konektor M8 dirancang kanggo sambungan piranti kanggo kothak sensor/aktuator, modul bus lapangan lan pengontrol industri. Menehi karo 2, 3, 4 kontak kabel konfigurasi lan receptacles panel, paling konektor M8 salah siji pabrik PUR / kabel PVC liwat nyetak utawa diwenehake karo mimpin kabel ditempelake. 360 ° EMC shielding kasedhiya minangka pilihan. M8 karo 8mm Utas joints, cepet lan gampang kawin lan ngunci, malah ing panggonan angel kanggo nggayuh, anti geter ngunci desain.
View as  
 
  • Konektor Tahan Air IP67 3 Pin dirancang kanggo sambungan piranti kanggo kothak sensor/aktuator, modul bus lapangan lan pengontrol industri. Iki nyedhiyakake kabel konfigurasi kontak 2pin 3pin 4pin, umume konektor yaiku kabel PUR/PVC pabrik sing dicetak utawa diwenehake karo kabel sing dipasang. M8 konektor punika nedha bengi min, iku bisa nyimpen panggonan instalasi, cepet lan gampang kawin lan ngunci, malah ing panggonan angel kanggo nggayuh, desain ngunci anti geter.

  • Ukuran cilik Metal Nut Waterproof Wire Konektor punika nedha bengi min, iku bisa nyimpen panggonan instalasi, cepet lan gampang kawin lan ngunci, malah ing panggonan angel kanggo nggayuh, anti geter ngunci desain. Konektor M8 dirancang kanggo sambungan piranti kanggo kothak sensor/aktuator, modul bus lapangan lan pengontrol industri. Nyedhiyakake kabel konfigurasi kontak 2pin 3pin 4pin, umume konektor yaiku kabel PUR/PVC pabrik sing dicetak utawa diwenehake karo kabel sing dipasang.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor M8 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor M8 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor M8 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]