Konektor MC4 kanggo Energi Surya
  • Air ProKonektor MC4 kanggo Energi Surya
  • Air ProKonektor MC4 kanggo Energi Surya
  • Air ProKonektor MC4 kanggo Energi Surya
  • Air ProKonektor MC4 kanggo Energi Surya
  • Air ProKonektor MC4 kanggo Energi Surya

Konektor MC4 kanggo Energi Surya

Konektor MC4 Kustomisasi Kualitas kanggo Tenaga Surya digawe ing China! MC4 minangka jeneng jinis sambungan ing kabeh panel surya anyar, nyedhiyakake sambungan listrik sing aman anti banyu lan bledug IP67. Konektor MC4 ditempelake kanggo sampeyan kanggo njaluk daya aman metu saka panel solar.Cara luwih efisien tuku kabel kang bisa Cut kanggo dawa pas sampeyan perlu lan banjur masang konektor MC4. We offer kabel dawa Cut adat karo konektor MC4.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Konektor MC4 kanggo Solar Energy

Konektor MC4 iki digunakake kanggo energi surya kanthi arus lan tegangan dhuwur, saiki 30A lan 50A, kanthi voltase 1KV. Cangkang kasebut digawe saka bahan nilon PA66 UL94-V0 anti-kobong kanggo njamin keamanan nalika nggunakake.


2. Parameter Konektor MC4 kanggo Energi Surya

Spesifikasi:

jeneng produk

Konektor MC4 kanggo energi surya

nomer item

MC4

Nyambung

Sambungan crimping

Kelas geni

UL94-VO

warna

ireng

Tingkat anti banyu

IP67

Spesifikasi Kabel

18AWG~22AWG

Dhiameter kabel

4.0mm ~ 10.0mm

Rated saiki (A)

30A~50A

Tegangan operasi (DC.V.rms)

1000V-1500V

Tes tegangan (DC.V)

6000V

Resistansi kontak

1 mm ©

Daya mundur

Min50N

Insertionforce

Min50N

Temperaturating

-40°C~105°C

Flame-resistance

UL94-V0

Bahan:

bagean Shellinsulated

PPO

Pin kontak

Copperalloy karo timah-plating

Segel

silikon


3. Fitur lan Aplikasi Konektor MC4 kanggo Energi Surya

1) Integrasi transmisi saiki lan sinyal ing salah siji saka konektor bunder terpadu multifunctional;
2) materi serat nilon nemen mbenakake kekiatan produk lan safety;
3) Pin kuningan berlapis nikel njamin stabilitas kinerja lan keamanan.


4. Detail Produk Konektor MC4 kanggo Energi Surya



5. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

2) Layanan:
• Sampel Gratis Kasedhiya: 3PCS saben nomer bagean
• Wektu Pangiriman: 2-3 Minggu Sawise Pesenan
• Layanan OEM, ODM Minangka Persyaratan Pelanggan
•Rega Kompetitif


6. FAQ

1) P: Aku kasengsem ing konektor sampeyan, apa sampeyan duwe dhaptar rega?
A: Kita ora duwe dhaptar rega kabeh konektor. Amarga kita duwe akeh model lan rega tetep ganti amarga dikarepake pasar. Yen sampeyan butuh rega konektor apa wae, kirimake syarat sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi konektor sing cocog lan ngirim kutipan sing cocog.

2) P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T pembayaran lengkap ing advance kanggo supaya qty kurang saka 5000 set.
Kanggo jumlah pesenan luwih saka 5000 set, T / T 30% minangka simpenan, lan ngaso sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

3) Q: Apa sampeyan ndhukung proyek OEM, ODM?
A: Ya mesthi, kita bisa nawakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngrancang konektor miturut syarat utawa gambar lan mbukak perkakas anyar kanggo sampeyan.

4) Q: Kepiye pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis diuji kaping pindho utawa kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge dikirim.

5) Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka pepatah lawas: Kanggo ndeleng iku pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.

6) Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk khusus lan kemasan khusus?
A: Nggih. Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman khusus kanggo taun. Ora ketompo carane panjalukan khusus babagan konektor UTAWA pengepakan, kirimake panjaluk teknis sampeyan, kita bakal nggawe sampeyan nyata!

7) Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa sampel gratis?
A: Ya, kita ndhukung sampel 3pcs gratis siji wektu kanggo tes kualitas sadurunge pesenan akeh, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.

8) P: Apa istilah pembayaran lan cara pembayaran sampeyan? Apa aku bisa mbayar RMB?
A: Kita ndhukung pembayaran 100% sadurunge pangiriman dening TT. Biasane kita ngisi ing USD, yen sampeyan pengin nindakake ing RMB, Iku uga sambutan.

9) Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik kanthi stok akeh, biasane kiriman diatur sajrone 3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Yen ora ana saham, kita bakal mriksa lan menehi informasi.

10) P: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas produk sampeyan
A: Ya, 3 taun dijamin.

11) P: Apa aku bisa dadi Agen / Dealer Konektor HYFD?
A: Sugeng rawuh! Nanging mugi kula ngerti Negara / Area pisanan, Kita bakal mriksa lan pirembagan liyane babagan iki. Yen sampeyan pengin nggawe kerjasama sing gegandhengan karo sambungan, aja ragu-ragu hubungi kita.



Panas Tags: Konektor MC4 kanggo Tenaga Surya, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Related Produk

+86-13570826300
[email protected]