Warta Industri

  • Kanca lawas sampeyan ShenZhen HuaYi-FaDa Technology CO., Ltd. bakal nerangake cara sambungan plug penerbangan saiki. Konektor MC4 kanggo produk Solar Energy minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan! Plug penerbangan nuduhake cara sambungan antarane pasangan kontak. saka plug aviation lan kabel utawa kabel. Pilihan cukup saka cara mandap lan nggunakake bener saka teknologi mandap uga aspek penting saka nggunakake lan milih konektor.Soldering: Soldering jinis paling umum saka soldering.

    2022-03-14

  • Pakar ing colokan anti banyu - ShenZhen HuaYi-FaDa Technology CO., Ltd. ana ing kene kanggo nganalisa karakteristik klasifikasi colokan anti banyu ing pasar. Konektor Kawat Kedap Air M20 kita minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan! Ing taun-taun pungkasan, minangka colokan banyu lan listrik wis dadi liyane lan liyane aman ing desain, utamané nalika lagi diinstal lan digunakake, kinerja anti banyu isih kuwat banget.

    2022-03-02

  • Pimpinan ing industri konektor anti banyu - ShenZhen HuaYi-FaDa Technology CO., Ltd. ana ing kene kanggo ngenalake sampeyan babagan industri konektor anti banyu sing digunakake ing. teknologi produksi lan kualitas produk banget!

    2022-02-16

  • ShenZhen HuaYi-FaDa Technology CO., Ltd., pakar ing kothak prapatan anti banyu, ngandhani apa sing kudu ditimbang nalika ngrancang kothak prapatan anti banyu!Produk 5 Way Waterproof Electrical Junction Box wis dadi pimpinan industri kanthi teknologi produksi canggih lan reputasi apik!

    2022-01-19

  • Dina iki ShenZhen HuaYi-FaDa Technology CO., Ltd. ngandhani jinis materi lan karakteristik masing-masing saka Waterproof Electrical Junction Box.Produk 6 Way Waterproof Electrical Junction Box wis entuk kapercayan para pelanggan kanthi proses produksi sing ketat lan kualitas sing luar biasa.

    2022-01-14

  • Apa prekara sing kudu digatekake nalika nggunakake konektor anti banyu? Pakar saiki ing wilayah iki-ShenZhen HuaYi-FaDa Technology CO., Ltd. bakal menehi pitutur marang kowe!Produk Konektor Sekrup Wanita Tahan Air 10A Kita wis diakoni dening para pelanggan ing saindenging jagad amarga kualitase sing apik banget! Konektor tahan banyu banget adaptasi karo lingkungan. . Saliyane efek penting saka konektor anti banyu kualitas dhuwur, siji bab sing kudu mbayar manungsa waé kanggo urip layanan.

    2022-01-05

 12345...6 
+86-13570826300
[email protected]