Produk

View as  
 
  • 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder wire konektor anti banyu, karo bayonet nut kanggo cepet nyambungake konektor lanang lan wadon bebarengan. M16 lanang wadon panel gunung konektor kasedhiya uga.

  • Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Plug Tahan Air M26 gampang dicolok lan dicopot sawise dipasang. Sambungan cepet karo sistem ngunci bayonet, kontak diameter gedhe kanggo mesthekake kapasitas saiki dhuwur.

  • Konektor Kawat Kedap Air M20 kanthi bahan nilon PA66 kualitas Tinggi, njamin kekiatan lan safety, pin kontak kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik tahan korosi, tahan oksidasi, resistensi rendah, daktilitas apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe .

  • T Shape M15 Waterproof Cable Connector bisa cocog karo M15 2 konektor pin, M15 T wangun 2 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo LED werna cahya.

  • IP67 Konektor Waterproof, desain akeh njamin safety saiki gedhe, Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. Konektor M20 kanthi bahan kacang logam, pirang-pirang pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, Over-nyetak nganggo kabel, nggunakake bahan nilon PA66 kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • 1) Ethernet Rj45 Waterproof Wire Connector, masang cepet utawa narik metu, karo tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka Kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan kualitas. Kucing. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan. Struktur lurus, 8 konduktor kanthi kontak sing dilapisi emas, cocok kanggo digunakake ing segara, gudang lan lingkungan udan. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

+86-13570826300
[email protected]