Cepet Pedhot Wire Konektor

Minangka kanggo konektor kabel pedhot cepet, kita duwe telung jinis model sambungan, model self-locking, meneng ngunci lan push ngunci model.Both model bisa ndhukung maksimum dirating saiki 20A, lan digunakake digunakake ing macem-macem aplikasi.

Cepet pedhot kabel konektor pin noto saka 2 pin kanggo 24 pin, materi pin karo kuningan dilapisi emas, terminal meneng lan soldering terminal kasedhiya, kabel kanggo jinis kabel (tanpa kabel), kabel kanggo kabel dening ngecor, kabel kanggo Papan.
View as  
 
  • We gawé 12A 3 Wire Waterproof Quick Disconnect Wire Konektor. M19 lanang lan wadon Wire Waterproof Quick Disconnect Connector, kita wis nyetak nganggo kabel lan jinis soldering karo multi pin, 2 pin ~ 10 pin, 12 pin, 14 pin, 16 pin, 18 pin 2 + 3pin, 2 + 4pin, 2 + 5pin , 3 + 4pin opsional, push pull otomatis ngunci. Iku ketemu IP 68 rating anti banyu, njamin 100% anti banyu.

  • Kita ngasilake Data Daya Gabungan 5pin Bayonet Lock Konektor Kabel Tahan Air kanggo Lampu Led. M12 5 pin konektor cepet anti banyu bunder, dikunci dening kacang sworo seru, cepet lan trep. Konektor M12 nggunakake 100% materi anyar, bagean kualitas dhuwur, strictly QC standar miturut customs.Customized dawa kabel internasional minangka saben syarat.

  • M17 10a 2 Pin Waterproof Auto Lock Wire Konektor Cepet, sistem kunci otomatis, gampang kanggo nyambungake bagean lanang lan wadon, 2/3/4/5 lan 2 + 4pin opsional, karo bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, tingkat resistance tekan 94- standar VO. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. Konektor M17 ketemu rating anti banyu IP68, njamin 100% anti banyu.

 1 
Kita duwe kualitas Cepet Pedhot Wire Konektor digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Cepet Pedhot Wire Konektor produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Cepet Pedhot Wire Konektor karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]