Panel Mount Rj45 Kab

Panel mount RJ45 yaiku singkatan saka jack registered, uga dikenal minangka konektor jaringan. Iku salah siji saka kabeh konektor. Iku antarmuka jaringan fisik standar.

RJ45 kasusun saka plug lan soket. Konektor sing dumadi saka rong komponen kasebut disambungake ing antarane kabel kanggo entuk kontinuitas listrik kabel kasebut. Kepala kristal dipasang ing soket RJ, lan kontak karo soket. Shrapnel ing sirah kristal njamin sambungan listrik sing stabil lan dipercaya. Amarga gesekan antarane shrapnel lan soket, kontak listrik luwih dikuwatake dening sisipan sirah kristal lan soket. Awak utama jack dirancang karo mekanisme ngunci integral, supaya nalika plug dipasang, kekuatan narik maksimum bisa kui njaba antarmuka antarane plug lan soket.

View as  
 
  • 8p8c Konektor Anti banyu Rj45 sing dilapisi emas, nyisipake utawa ditarik kanthi cepet, kanthi tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan sing berkualitas. Cat. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • Cat5e Rj45 Plug And Socket konektor anti banyu, RJ45 Outdoor Waterproof IP68 konektor kabel karo ethernet plug, cepet lan trep, kualitas dhuwur PA66 bahan nilon, resistance geter, impact resistance, mulet resistance, ketemu IP68 rating anti banyu, marang bledug lan adi.

 1 
Kita duwe kualitas Panel Mount Rj45 Kab digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Panel Mount Rj45 Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Panel Mount Rj45 Kab karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]