Konektor Rj45 Waterproof

Konektor anti banyu RJ45 minangka plug transparan sing nyambung menyang kertu jaringan utawa HUB, sing biasane digunakake kanggo nyambungake rong ujung kabel jaringan. Konektor anti banyu RJ-45 minangka spesifikasi antarmuka jaringan, padha karo antarmuka RJ11 sing digunakake kanggo nyambung menyang saluran telpon. Loro-lorone ujung kabel jaringan kudu dipasang karo konektor anti banyu RJ-45 iki supaya bisa dilebokake ing antarmuka RJ-45 kertu jaringan (NIC), hub (Hub) utawa switch (Switch) kanggo komunikasi jaringan.
View as  
 
  • 1) Ethernet Rj45 Waterproof Wire Connector, masang cepet utawa narik metu, karo tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka Kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan kualitas. Kucing. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan. Struktur lurus, 8 konduktor kanthi kontak sing dilapisi emas, cocok kanggo digunakake ing segara, gudang lan lingkungan udan. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • Ip67 Outdoor Rj45 Konektor Kanggo 5g Base Station, RJ45 Outdoor Waterproof IP68 konektor kabel karo ethernet plug, cepet lan trep, 8 konduktor karo kontak Gold-dilapisi, cocok kanggo nggunakake ing segara, warehouse lan sembarang lingkungan udan. Bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tahan geter, resistensi dampak, resistensi peregangan, entuk rating anti banyu IP68, nglawan bledug lan cairan.

  • 1) Ethernet Rj45 Male Female Waterproof Wire Connector, masang cepet utawa narik metu, karo tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka Kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan kualitas. Cat. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan. Struktur lurus, 8 konduktor kanthi kontak sing dilapisi emas, cocok kanggo digunakake ing segara, gudang lan lingkungan udan. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • 8p8c Konektor Anti banyu Rj45 sing dilapisi emas, nyisipake utawa ditarik kanthi cepet, kanthi tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan sing berkualitas. Cat. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • Cat5e Rj45 Plug And Socket konektor anti banyu, RJ45 Outdoor Waterproof IP68 konektor kabel karo ethernet plug, cepet lan trep, kualitas dhuwur PA66 bahan nilon, resistance geter, impact resistance, mulet resistance, ketemu IP68 rating anti banyu, marang bledug lan adi.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor Rj45 Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Rj45 Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Rj45 Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]