Rj45 Konektor Kawat Tahan Air

Rj45 Konektor Kawat Tahan Air

1) Ethernet Rj45 Waterproof Wire Connector, masang cepet utawa narik metu, karo tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka Kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan kualitas. Kucing. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan. Struktur lurus, 8 konduktor kanthi kontak sing dilapisi emas, cocok kanggo digunakake ing segara, gudang lan lingkungan udan. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Rj45 Waterproof Wire Konektor

Konektor Ethernet Rj45 Male Female Waterproof Wire, RJ45 Outdoor Waterproof IP68 konektor kabel karo plug ethernet, cepet lan trep, bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, resistance geter, resistance impact, resistance mulet, ketemu rating anti banyu IP68, marang bledug lan adi.


2. Parameter saka Rj45 Waterproof Wire Konektor

Spesifikasi:

jeneng produk

Ethernet Rj45 Male Female Konektor Kawat Tahan Air

nomer item

RJ45 L16

Cara sambungan

Dicetak nganggo kabel, jinis kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Nomer inti

8 pku

warna

ireng

Tingkat anti banyu

IP67

Wiring

Sambungan jaringan

Kisaran diameteripun kabel

7,0 mm

Kabel nyambungake

USB

Tegangan operasi (AC.V.rms)

300V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon


3. Fitur lan Aplikasi saka Rj45 Waterproof Wire Konektor

Fitur Ethernet Rj45 Male Female Waterproof Wire Connector
1) Struktur lurus, 8 konduktor kanthi kontak sing dilapisi emas, cocok digunakake ing segara, gudang lan lingkungan udan.
2) Kab. 5e, Coupler feed-through Cat 6, kabel patch lan perakitan.
3) Plug Ethernet ing lingkungan kerja sing atos ruangan utawa anti banyu, ora perlu solder.
4) kinerja anti banyu IP68.
5) Kanthi tutup bledug, nyegah bagean jaringan saka Kelembapan, rereget lan serangga kanggo sambungan kualitas.

PS: Elinga AJA kacemplungaken konektor listrik anti banyu ing banyu kanggo dangu.

Aplikasi:
- Ethernet industri ing audio, bisnis, hiburan
- Acara njero ruangan lan ruangan industri ing lingkungan jaringan
- Tumindak tataran langsung
- cahya DMX
- Ngawasi


4. Detail Produk Konektor Kabel Tahan Air Rj45


Sambungan:


5. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

2) Layanan:
Kita minangka pabrikan profesional sing duwe pabrik. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo:
â— Riset lan pangembangan independen
â— Produksi kabel lan hardware
â- Cetakan injeksi lan nggawe cetakan
â— Bengkel perakitan sing sampurna
Kanthi kita, sampeyan bisa entuk barang sing paling apik ing wektu paling cendhak.


6. FAQ

P: Apa wektu timbal?
A: Sample order bakal njupuk 1-3 dina, produksi massal bakal njupuk 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 100K bêsik.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T ing advance kanggo jumlah cilik; jumlah luwih saka 5000 set, 30% prepayment lan liyane sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka paribasan lawas: Kanggo ndeleng yen pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo konektor sampeyan?
A: Ya, umume konektor kita duwe sertifikat CE / ROHS / IP67 / IP68 nalika sawetara duwe sertifikat TUV / UL.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: 1 ~ 3 dina kanggo conto, 5 ~ 10 dina kerja kanggo produksi massal, gumantung saka urutan tartamtu.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging biaya pengiriman bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa bisa nyithak Logoku ing produk?
A: Ya, kita ndhukung layanan OEM / ODM.
Q: Kenapa milih kita?
A: We are fokus pabrik ing konektor anti banyu kanggo liwat 11years, kita duwe:
1. 100% ngarep digawe, rega competitive lan wektu timbal cendhak.
2. Kontrol kualitas sing ketat: kita duwe IS09001, konektor kita duwe sertifikat CE / CQC / ROHS / IP67 / IP68 / TUV / UL.
P: Apa wektu timbal?
A: Sample order bakal njupuk 1-3 dina, produksi massal bakal njupuk 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 100K bêsik.



Panas Tags: Konektor Kabel Tahan Air Rj45, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]