T Bentuk Konektor Waterproof
  • Air ProT Bentuk Konektor Waterproof

T Bentuk Konektor Waterproof

T Shape M15 Waterproof Cable Connector bisa cocog karo M15 2 konektor pin, M15 T wangun 2 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo LED werna cahya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka T Shape Waterproof Konektor

M15 T Shape Waterproof Cable Connector karo bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, njamin kekiatan lan safety, pin kontak kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik tahan korosi, resistensi oksidasi, resistivity kurang, daktilitas apik, kekuatan dhuwur lan gedhe. kapasitas mbeta. Konektor anti banyu bentuk F iki digunakake ing lampu LED (utamane lampu jalan LED), tampilan ruangan ruangan fleksibel, peralatan listrik, mesin otomatis, kendaraan listrik dll


2. Parameter T Shape Waterproof Konektor

Spesifikasi:

jeneng produk

T Shape M15 Konektor Kabel Waterproof

nomer item

TQ15

Cara sambungan

Dicetak nganggo kabel, jinis kabel lan dawa kabel disesuaikan.

Nomer inti

2 pin

warna

Cangkang ireng karo kacang plastik biru

Tingkat anti banyu

IP68

Spesifikasi Kabel

2*18AWG/2*1.0mm2

Kisaran diameteripun kabel

8,5 mm

Rated saiki (A)

10A

Tegangan operasi (AC.V.rms)

300V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon


3. Fitur lan Aplikasi saka T Shape Waterproof Konektor

fitur:
1. konektor kabel tipe M15 t.
2. M15 2 konektor kabel pin.
3. konektor kabel T listrik ruangan M15.
4. Rated voltase: 300V
5. Rated Saiki: 10A
6. Standar QC sing ketat miturut adat internasional kanggo njamin kualitas produk

Aplikasi:
1. Sepedha listrik.
2. Kapal.
3. Kendaraan listrik.
4. cahya LED.
5. Tampilan Strip alus ruangan.
6. Peralatan listrik.
7. Robot otomatis.

PS: Elinga AJA kacemplungaken konektor listrik anti banyu ing banyu kanggo dangu.


4. Detail Produk Konektor T Shape Waterproof


Sambungan:


5. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

2) Layanan:
Kita minangka pabrikan profesional sing duwe pabrik. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo:
a. Dasawarsa pengalaman produksi PABRIK.
b. Kapasitas produksi skala cepet, mung 15 dina saka bukaan cetakan nganti produksi massal.
c. Liwat macem-macem standar dhuwur saka syarat sertifikasi internasional: kayata UL, CE, ROHS.
d. Multiple paten desain.
e. Kerjasama karo akeh perusahaan domestik sing kondhang, kayata Foxconn, Philips (Signify), OSRAM, Amphenol, Flextronics, lsp.
Kanthi kita, sampeyan bisa entuk barang sing paling apik ing wektu paling cendhak.


6. kauntungan kita:

1) Kita bisa nindakake desain miturut syarat pelanggan
2) .Kita bisa mbukak cetakan pelanggan dhewe minangka saben requirement
3) .We bisa kurban konektor karo kualitas dhuwur & rega cukup
4).We bisa kurban layanan sawise-sell apik
5) .We duwe tim desain profesional kuwat
6). Pangiriman cepet. pesenan cilik olèh
7).Sugih pengalaman kanggo liwat 19 taun
8). Pengujian R&D sing komprehensif lan baris produksi kanthi otomatis nggawe produk bisa dipercaya lan kemampuan operasional sing dhuwur.

 

7. FAQ

Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka paribasan lawas: Kanggo ndeleng yen pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
P: Apa wektu timbal?
A: Sample order bakal njupuk 1-3 dina, produksi massal bakal njupuk 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 100K bêsik.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T ing advance kanggo jumlah cilik; jumlah luwih saka 5000 set, 30% prepayment lan liyane sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo konektor sampeyan?
A: Ya, umume konektor kita duwe sertifikat CE / ROHS / IP67 / IP68 nalika sawetara duwe sertifikat TUV / UL.
Kepiye carane pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis diuji kaping pindho utawa kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge dikirim.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: 1 ~ 3 dina kanggo conto, 5 ~ 10 dina kerja kanggo produksi massal, gumantung saka urutan tartamtu.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging biaya pengiriman bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa bisa nyithak Logoku ing produk?
A: Ya, kita ndhukung layanan OEM / ODM.
Q: Kenapa milih kita?
A: We are fokus pabrik ing konektor anti banyu kanggo liwat 11years, kita duwe:
1. 100% ngarep digawe, rega competitive lan wektu timbal cendhak.
2. Kontrol kualitas sing ketat: kita duwe IS09001, konektor kita duwe sertifikat CE / CQC / ROHS / IP67 / IP68 / TUV / UL.



Panas Tags: T Shape Waterproof Connector, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]