Konektor UL

Konektor UL minangka konektor sing wis lulus sertifikat UL. Konektor UL kita kabeh ana ing standar sing kadhaptar UL, yaiku standar kanggo produk lengkap. Kita wis ngirim conto kanggo dites dening kantor UL lan konektor dikonfirmasi manawa ora ana bebaya geni lan listrik sing didhelikake.

Ana 3 jinis konektor UL, kalebu konektor screw, konektor kabel anti banyu UL lan konektor UL M15.
View as  
 
Kita duwe kualitas Konektor UL digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor UL produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor UL karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]