Konektor UL M15

Apa kaluwihan saka konektor UL M15? Kaping pisanan, disetujoni dening UL, TUV, RoHS, CCC. Kapindho, konektor UL M15 kita bisa digunakake saka musim panas sing panas banget nganti musim dingin amarga suhu kerja saka -40℃ nganti 105℃. Katelu, kita duwe wangun bunder lan konektor M15 wangun F, sing nawakake pilihan multiply.

Konektor UL M15 biasane digunakake kanggo sistem pencahayaan ruangan LED ruangan, kayata bar lampu LED, lampu sorot LED, lampu lanskap cuci tembok LED, lampu billboard LED, lampu terowongan LED, lampu sorot LED, lampu jalan LED lan layar tampilan ruangan LED, lsp.
View as  
 
 1 
Kita duwe kualitas Konektor UL M15 digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor UL M15 produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor UL M15 karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]