Konektor Kabel UL Waterproof

Kanggo konektor kabel anti banyu UL, kabeh padha overmolded karo kabel, kang jinis lan dawa bisa selaras persis miturut kabutuhan.

Konektor kabel anti banyu UL kabeh dicetak nganggo kabel, kanggo nglindhungi saka bledug lan banyu sajrone kecemplung, tahan lenga lan bahan kimia. Kanthi tingkat anti banyu IP68, konektor kabel anti banyu UL bisa digunakake ing otomatisasi, contone robot, alat mesin CNC, sistem conveying, piranti kontrol otomatis; utawa sistem listrik ruangan, kaya controller, sensor, sistem kontrol cerdas, antarmuka manungsa-mesin, integrasi sistem;
View as  
 
 1 
Kita duwe kualitas Konektor Kabel UL Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Kabel UL Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Kabel UL Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]