UL Waterproof Panel Mount
  • Air ProUL Waterproof Panel Mount

UL Waterproof Panel Mount

UL Waterproof Panel Mount, ukuran persegi 4 kutub, 7 kutub, 8 kutub panel ngarep dipasang kanggo papan kanggo sambungan Papan. Ana konektor kabel anti banyu sing cocog karo panel dipasang uga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka UL Waterproof Panel Mount

UL Waterproof Panel Mount iki wis lulus sertifikat UL, bisa nganggo kabel utawa tanpa kabel minangka saben requirement. Yen nganggo kabel, jinis kabel lan dawa kabel disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.
Ana konektor anti banyu overmolded karo kabel kanggo cocog karo panel gunung iki uga.

 

2. Parameter UL Waterproof Panel Mount

Spesifikasi:

jeneng produk

UL Waterproof Panel Mount

nomer item

290 panel dipasang

Cara sambungan

Panel dipasang kanggo nyambungake saka papan menyang papan utawa kabel menyang papan.

Nomer inti

2 pin, 3 pin, 4 pin kasedhiya

warna

ireng

Tingkat anti banyu

IP68

Spesifikasi Kabel

18AWG ~ 20AWG

Rated saiki (A)

6A

Tegangan operasi (AC.V.rms)

600V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

UL94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon

 

3. Fitur lan Aplikasi saka UL Waterproof Panel Mount

Fitur UL Waterproof Panel Mount:
1) Panel ngarep dipasang, 4pin, 7pin, 8pin kasedhiya.
2) IP68 waterproof panel mount konektor.
3) materi nilon, kabel kanggo panel jinis Déwan lan kabel kanggo jinis kabel.
4) Sertifikat UL.

Aplikasi UL Waterproof Panel Mount:
â— Digunakake kanggo Strip LED, Washer Tembok LED, Lampu Bawah Tanah LED, Lampu Tali LED, Lampu Sabuk LED, Lampu Tirai, Lampu Twinkle lan liya-liyane.
- 100% materi anyar, bagean kualitas dhuwur, strictly standar QC miturut adat internasional.

 

4. Detail Produk UL Waterproof Panel Mount

Sambungan:



5. Kualifikasi Produk UL Waterproof Panel Mount

UL Listed Waterproof Wire Connector iki wis lulus sertifikat UL.

   

6. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kapal kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

 

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

 

2) Layanan:
Kita minangka pabrikan profesional sing duwe pabrik. Kita bisa nyedhiyani sampeyan:
 
â— Riset lan pangembangan independen.
â— Produksi kabel lan hardware.
â- Cetakan injeksi lan nggawe cetakan.
â— Bengkel perakitan sing sampurna.
Kanthi kita, sampeyan bisa entuk barang sing paling apik ing wektu paling cendhak.

 

7. FAQ

1) P: Aku kasengsem ing konektor, apa sampeyan duwe dhaptar rega?
A: Kita ora duwe dhaptar rega kabeh konektor. Amarga kita duwe akeh model lan regane terus ganti amarga dikarepake pasar. Yen sampeyan butuh rega konektor apa wae, kirimake syarat sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi konektor sing cocog lan ngirim kutipan sing cocog.
2) P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T pembayaran lengkap ing advance kanggo supaya qty kurang saka 5000 set.
Kanggo jumlah pesenan luwih saka 5000 set, T / T 30% minangka simpenan, lan ngaso sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
3) P: Apa sampeyan ndhukung proyek OEM, ODM?
A: Ya mesthi, kita bisa nawakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngrancang konektor miturut syarat utawa gambar lan mbukak perkakas anyar kanggo sampeyan.
4) Q: Kepiye pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis dites kaping pindho utawa malah kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge pangiriman metu.5)Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthine, kita seneng menehi conto miturut panyuwunan sampeyan. Minangka pepatah lawas: Kanggo ndeleng iku pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
6) Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk sing disesuaikan lan kemasan sing disesuaikan?
A: Nggih. Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman khusus sajrone pirang-pirang taun. Ora ketompo carane panjalukan khusus babagan konektor UTAWA pengepakan, kirimake panjaluk teknis sampeyan, kita bakal nggawe sampeyan nyata!
7) Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa sampel gratis?
A: Ya, kita ndhukung sampel 3pcs gratis siji wektu kanggo tes kualitas sadurunge pesenan akeh, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.
8) P: Apa istilah pembayaran lan cara pembayaran sampeyan? Apa aku bisa mbayar RMB?
A: We ndhukung 100% pembayaran sadurunge pangiriman dening TT. Biasane kita ngisi ing USD, yen sampeyan pengin nindakake ing RMB, Iku uga sambutan.
9) Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik kanthi stok akeh, biasane kiriman diatur sajrone 3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Yen ora ana saham, kita bakal mriksa lan menehi informasi.
10) Q: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas produk sampeyan?
A: Ya, dijamin 3 taun.
11) P: Apa aku bisa dadi Agen / Dealer Konektor HYFD?
A: Sugeng rawuh! Nanging mugi kula ngerti Negara / Area pisanan, Kita bakal mriksa lan pirembagan liyane babagan iki. Yen sampeyan pengin nggawe kerja sama sing ana hubungane, aja ragu-ragu hubungi kita.



Panas Tags: UL Waterproof Panel Mount, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]