Konektor 2 Way Waterproof

Ana 3 jinis konektor meneng anti banyu, kalebu konektor 2 cara anti banyu, konektor 3 cara anti banyu lan konektor wadon lanang anti banyu. Kanggo konektor 2 cara anti banyu, padha konektor anti banyu jinis lurus karo terminal meneng nang.

Kita duwe 2 pin, 3 pin lan 4 pin kanggo konektor 2 cara anti banyu, uga dikenal minangka konektor lurus anti banyu, ing ngendi kita nggunakake materi PA66 nilon anyar kanggo mesthekake stabil, komprèsi, anti-bledosan lan anti-deformasi; paduan kuningan pin karo nikel plating kanggo nglawan gangguan elektromagnetik.
View as  
 
 1 
Kita duwe kualitas Konektor 2 Way Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor 2 Way Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor 2 Way Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]