Konektor 3 Way Waterproof

Kanggo konektor anti banyu 3 cara, kita duwe T wangun lan Y wangun konektor anti banyu karo terminal meneng.

Konektor 3 cara anti banyu digawe saka bahan nilon PA66, kanthi inti sekrup utawa terminal wago ing njero kanggo konektor cepet, sing cukup trep lan cocok kanggo ngumpul ing njaba. Konektor 3 cara waterproof digunakake ing lampu LED, daya, driver, peralatan listrik, splitter LED dll.
View as  
 
 1 
Kita duwe kualitas Konektor 3 Way Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor 3 Way Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor 3 Way Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]