Konektor Bulkhead Waterproof

Konektor Bulkhead Waterproof

2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder wire konektor anti banyu, karo bayonet nut kanggo cepet nyambungake konektor lanang lan wadon bebarengan. M16 lanang wadon panel gunung konektor kasedhiya uga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 2 Pin Waterproof Bulkhead Konektor

2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof mbantu nyederhanakake proses perakitan produk elektronik, lan proses produksi massal. Ana multiply pin, kalebu 2 pin, 3 pin, 4 pin, 5 pin, 6 pin, 8 pin kasedhiya.
Konektor daya lan sinyal uga kasedhiya, kalebu 2 + 3 pin, 2 + 4 pin, ing antarane 2 pin kanggo daya lan 3 pin utawa 4 pin kanggo sinyal.
Ana konektor gunung panel wanita lanang sing cocog karo 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof uga.


2. Parameter 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof

Spesifikasi:

jeneng produk

2 Pin Konektor Bulkhead Anti banyu

nomer item

Konektor Solder SK16

Cara sambungan

Solder nganggo kabel, jinis ngunci bayonet

Nomer inti

2 pin, 3 pin, 4 pin, 5 pin, 6 pin, 8 pin, 2+3 pin, 2+4 pin

warna

ireng

Tingkat anti banyu

IP68

Spesifikasi Kabel

16AWG~24AWG

Kisaran diameteripun kabel

≤7.0mm

Rated saiki (A)

10A kanggo 2 pin, 2A kanggo 8 pin

Tegangan operasi (AC.V.rms)

500V

Tegangan tahan (AC.V)

1500V ing 1 min

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥3000 siklus kawin lan unmating

Rating suhu

-40°C~105°C

Flame-resistance

UL94-V0

Bahan:

Cangkang lan bagean terisolasi

Plastik rekayasa kinerja dhuwur

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Segel

silikon


3. Fitur lan Aplikasi saka 2 Pin Waterproof Bulkhead Konektor

- Mandap solder mbisakake stabilitas sambungan.
- Multiply pin kasedhiya, saka 2pins kanggo 6pins, 8pins.
â— Konektor anti banyu gabungan daya lan sinyal.
â- Bayonet jinis konektor wadon lanang lan panel mount konektor.
â— Paduan tembaga kanthi lapisan emas kanggo nglawan gangguan elektromagnetik.
â— Digawe saka bahan Nylon PA66 kanthi stabil, kompresi, anti bledosan lan anti deformasi.


4. Detail Produk 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof

Sambungan:


5.Produk Kualifikasi 2 Pin Waterproof Bulkhead Konektor

Konektor Bulkhead Waterproof 2 Pin iki wis lulus sertifikat CE, RoHS, CQC. Iku karo tingkat anti banyu IP68.


6. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

 

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.


2) Layanan:

Rega lan Layanan sing Kompetitif
• Sampel Gratis Kasedhiya: 3-5 PCS saben nomer bagean
• Wektu Pangiriman: 2-3 Minggu Sawise Pesenan
• Layanan OEM, ODM Minangka Persyaratan Pelanggan
•Rega Kompetitif

Sertifikasi Profesional
• ISO 9001:2008
• Sertifikasi UL
• Sertifikasi TUV
• Kepatuhan RoHS

100% Jaminan Kualitas
•Diproduksi ing Kontrol Ketat
•100% Diuji (Ora Mung Diuji Batch)
• Supplier OEM kanggo Anphenol, Philips (Signify), OSRAM luwih saka 7 Taun
•Jaminan Kualitas: 3 Taun

 

7. FAQ

1) P: Aku kasengsem ing konektor sampeyan, apa sampeyan duwe dhaptar rega?
A: Kita ora duwe dhaptar rega kabeh konektor. Amarga kita duwe akeh model lan rega tetep ganti amarga dikarepake pasar. Yen sampeyan butuh rega konektor apa wae, kirimake syarat sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi konektor sing cocog lan ngirim kutipan sing cocog.
2) Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk khusus lan kemasan khusus?
A: Nggih. Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman khusus kanggo taun. Ora ketompo carane panjalukan khusus babagan konektor UTAWA pengepakan, kirimake panjaluk teknis sampeyan, kita bakal nggawe sampeyan nyata!
3) Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa sampel gratis?
A: Ya, kita ndhukung sampel 3pcs gratis siji wektu kanggo tes kualitas sadurunge pesenan akeh, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.
4) P: Apa istilah pembayaran lan cara pembayaran sampeyan? Apa aku bisa mbayar RMB?
A: Kita ndhukung pembayaran 100% sadurunge pangiriman dening TT. Biasane kita ngisi ing USD, yen sampeyan pengin nindakake ing RMB, Iku uga sambutan.
5) Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik kanthi stok akeh, biasane kiriman diatur sajrone 3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Yen ora ana saham, kita bakal mriksa lan menehi informasi.
6) Q: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas produk sampeyan?
A: Ya, 3 taun dijamin.
7) P: Apa aku bisa dadi Agen / Dealer Konektor HYFD?
A: Sugeng rawuh! Nanging mugi kula ngerti Negara / Area pisanan, Kita bakal mriksa lan pirembagan liyane babagan iki. Yen sampeyan pengin nggawe kerjasama sing gegandhengan karo sambungan, aja ragu-ragu hubungi kita.
8) Q: Apa packing?
A: Inggih, kita ngemas ing karton netral. Yen sampeyan duwe syarat ing packing, kita bisa nindakake iku uga anggere sampeyan bisa ketemu MOQ kanggo packing selaras.
9) P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T pembayaran lengkap ing advance kanggo supaya qty kurang saka 5000 set.
Kanggo jumlah pesenan luwih saka 5000 set, T / T 30% minangka simpenan, lan ngaso sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
10) Q: Apa sampeyan ndhukung proyek OEM, ODM?
A: Ya mesthi, kita bisa nawakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngrancang konektor miturut syarat utawa gambar lan mbukak perkakas anyar kanggo sampeyan.
11) Q: Kepiye pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis diuji kaping pindho utawa kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge dikirim.
12) Q: Bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka pepatah lawas: Kanggo ndeleng iku pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
13) Q: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo konektor sampeyan?
A: Ya, umume konektor kita duwe sertifikat CE / ROHS / IP67 / IP68 nalika sawetara duwe sertifikat TUV / UL.
14) Q: Apa kita bisa njaluk dhukungan yen kita duwe posisi pasar dhewe?
A: Mangga kandhani informasi sing paling sampeyan prihatin babagan permintaan pasar, kita bakal ngrembug lan menehi saran sing migunani kanggo sampeyan lan mbantu nemokake solusi sing paling apik kanggo sampeyan.
15) Q: Carane tuku produk sampeyan?
A: Sampeyan kudu nindakake kaya ing ngisor iki:
* Konfirmasi Rating Saiki lan Jumlah Kontak
* Konfirmasi gaya Majelis
* Konfirmasi Kabel Wire Gaage
* Konfirmasi Dawane Kabel lan Bahan.



Panas Tags: Konektor Bulkhead Waterproof, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]