Konektor Kabel Waterproof

Kanggo konektor kabel anti banyu UL, kabeh padha overmolded karo kabel, kang jinis lan dawa bisa selaras persis miturut kabutuhan.

Konektor kabel anti banyu UL kabeh dicetak nganggo kabel, kanggo nglindhungi saka bledug lan banyu sajrone kecemplung, tahan lenga lan bahan kimia. Kanthi tingkat anti banyu IP68, konektor kabel anti banyu UL bisa digunakake ing otomatisasi, contone robot, alat mesin CNC, sistem conveying, piranti kontrol otomatis; utawa sistem listrik ruangan, kaya controller, sensor, sistem kontrol cerdas, antarmuka manungsa-mesin, integrasi sistem;
View as  
 
  • Konektor Kawat Kedap Air M20 kanthi bahan nilon PA66 kualitas Tinggi, njamin kekiatan lan safety, pin kontak kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik tahan korosi, tahan oksidasi, resistensi rendah, daktilitas apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe .

  • IP67 Konektor Waterproof, desain akeh njamin safety saiki gedhe, Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. Konektor M20 kanthi bahan kacang logam, pirang-pirang pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, Over-nyetak nganggo kabel, nggunakake bahan nilon PA66 kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • IP67 8 Pin Konektor Waterproof, desain akeh njamin safety saiki gedhe, Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. Konektor M20 kanthi bahan kacang logam, pirang-pirang pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 8pin, 2 + 2pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, Dicetak nganggo kabel, nggunakake bahan nilon PA66 kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.

  • M20 Watertight Wire Konektor karo bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, njamin kekiatan lan safety, pin kontak iku kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik resistance karat, resistance oksidasi, resistivity kurang, ductility apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe. .

  • IP67 4 Pin Konektor Waterproof duwe kabeh jinis seri, nyetak karo jinis kabel, jinis soldering, panel mburi gunung lan panel ngarep kasedhiya, kita uga duwe poto-ngunci kanggo M16. Iku karo kontak emas-dilapisi kanggo nglindhungi marang karat. M12 karo materi nut logam, kaping pin, 2pin, 3pin, 4pin, 5pin, 6pin, 7pin, 8pin, 2 + 3pin, 2 + 4pin, OEM lan ODM desain layanan kasedhiya.

  • Konektor Kabel Tahan Air 2 Pin M16 kanthi bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi tekan standar 94-VO. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. Konektor M16 ketemu rating anti banyu IP68, njamin 100% anti banyu.

Kita duwe kualitas Konektor Kabel Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Kabel Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Kabel Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]