Konektor Circular Waterproof

Konektor bunder anti banyu, uga dikenal minangka konektor bunder anti banyu, yaiku jinis konektor anti banyu kanthi bentuk bunder, sing paling umum digunakake kanggo jinis anti banyu. Lagi digunakake digunakake ing macem-macem sirkuit listrik, muter peran nyambungake utawa medhot sirkuit.

Apa karakteristik konektor bunder anti banyu? Kaping pisanan, yaiku IP68 anti banyu, tahan kelembapan, tahan udan, tahan srengenge lan anti karat. Kapindho, padha tahan api, anti-oksidasi lan perlindungan lingkungan. Katelu, bisa ningkatake proses produksi, contone, konektor bisa nyederhanakake proses perakitan produk elektronik, uga proses produksi batch. Kaping papat, gampang dijaga nalika ana kegagalan ing sirkuit listrik. Kalima, bisa nambah keluwesan desain, nalika nggunakake konektor, menehi engineers karo keluwesan luwih ing ngrancang lan nggabungaken produk anyar, uga ing ngarang sistem karo komponen.
View as  
 
  • 2 Pin Konektor Bulkhead Waterproof, 2 pole, 3 pole, 4 pole, 5 pole, 6 pole lan 8 pole solder wire konektor anti banyu, karo bayonet nut kanggo cepet nyambungake konektor lanang lan wadon bebarengan. M16 lanang wadon panel gunung konektor kasedhiya uga.

  • Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Plug Tahan Air M26 gampang dicolok lan dicopot sawise dipasang. Sambungan cepet karo sistem ngunci bayonet, kontak diameter gedhe kanggo mesthekake kapasitas saiki dhuwur.

  • Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Daya Tahan Air 40A gampang dicopot lan dicopot kanthi mung ngencengi utawa ngeculake nut sambungan sekrup. Kanthi arus dhuwur nganti 40A, bisa digunakake kanggo sambungan daya.

  • Kanthi sistem ngunci sekrup, High Current 2 Wire Waterproof Male Female Connector gampang kanggo plug lan muter sawise assembling, nalika tetep unsur lan banyu metu saka splices lan junctions. Kanggo medhot sambungan, mung copot awak utama lan copot loro ujung.

  • Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Plug Tahan Air M26 gampang dicolok lan dicopot sawise dipasang. Sambungan cepet karo sistem ngunci bayonet, kontak diameter gedhe kanggo mesthekake kapasitas saiki dhuwur.

  • 25A High Current M26 Waterproof Power Connector minangka solusi sing sampurna kanggo nyederhanakake sambungan anti banyu, ana konektor kabel wanita lanang anti banyu lan konektor gunung panel anti banyu sing kasedhiya. Kanthi sistem ngunci sekrup, 25A High Current M26 Waterproof Power Connector gampang kanggo plug lan muter sawise assembling, nalika tetep unsur lan banyu metu saka splices lan junctions. Kanggo medhot sambungan, mung copot awak utama lan copot loro ujung.

Kita duwe kualitas Konektor Circular Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Circular Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Circular Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]