Kothak Persimpangan Listrik Waterproof

Kanggo akeh wong, tujuan utama kothak sambungan listrik anti banyu yaiku kanggo ndhelikake sambungan listrik saka ngarsane. Biasane dibangun kanthi nggunakake logam utawa plastik atos, tampilan umum kothak kasebut minangka desain persegi utawa persegi panjang. A lawang ing ngarep ngidini akses menyang interior. Lawang bisa ditutup ing ngarep kothak prapatan, utawa kabeh madhep bisa ngayun munggah utawa mudhun kanggo ngidini akses menyang prapatan ing piranti kasebut, nanging bener yen kothak prapatan listrik anti banyu nyedhiyakake sarana sing luwih apik kanggo ndhelikake sambungan listrik, Nilai nyata saka kothak nyediakake gelar saka pangayoman kanggo antarmuka wiring ing macem-macem TCTerms prapatan. Uga bisa bantuan ngemot sparks ing acara sing siji saka prapatan electrical anti banyu overloads sakperangan alesan, lan kanthi mangkono matesi jumlah karusakan sing disebabake. Piranti khas saiki biasane kalebu saklar safety sing ngidini sambungan sing digawe ing kothak bisa mati nalika darurat.
View as  
 
  • 6 Way Waterproof Electrical Junction Box, karo terminal wago nang kanggo nyambung cepet karo kabel lan kabel. Ana sawetara bagean kanggo njamin tingkat anti banyu, kalebu o-ring, ring karet kothak, sealant anti banyu, lan segel mburi fleksibel dirancang kanggo ngencengi lan segel kabel sawise soldering karo kontak karo kabel.

  • 5 Way Waterproof Electrical Junction Box, karo terminal wago nang kanggo nyambung cepet karo kabel lan kabel. Ana sawetara bagean kanggo njamin tingkat anti banyu, kalebu o-ring, ring karet kothak, sealant anti banyu, lan segel mburi fleksibel dirancang kanggo ngencengi lan segel kabel sawise soldering karo kontak karo kabel.

  • 4 Way Waterproof Electrical Junction Box, karo terminal wago nang kanggo nyambung cepet karo kabel lan kabel. Ana sawetara bagean kanggo njamin tingkat anti banyu, kalebu o-ring, ring karet kothak, sealant anti banyu, lan segel mburi fleksibel dirancang kanggo ngencengi lan segel kabel sawise soldering karo kontak karo kabel.

  • 3 Way Waterproof Electrical Junction Box, karo terminal wago nang kanggo nyambung cepet karo kabel lan kabel. Ana sawetara bagean kanggo njamin tingkat anti banyu, kalebu o-ring, ring karet kothak, sealant anti banyu, lan segel mburi fleksibel dirancang kanggo ngencengi lan segel kabel sawise soldering karo kontak karo kabel.

  • 2 Way Waterproof Electrical Junction Box, karo terminal wago nang kanggo nyambung cepet karo kabel lan kabel. Ana sawetara bagean kanggo njamin tingkat anti banyu, kalebu o-ring, ring karet kothak, sealant anti banyu, lan segel mburi fleksibel dirancang kanggo ngencengi lan segel kabel sawise soldering karo kontak karo kabel.

 1 
Kita duwe kualitas Kothak Persimpangan Listrik Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Kothak Persimpangan Listrik Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Kothak Persimpangan Listrik Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]