Konektor Led Waterproof

2 in 1 Teknologi wis fokus ing produksi konektor LED anti banyu kualitas dhuwur wiwit 2002, kang kondhang minangka salah siji saka manufaktur anjog lan supplier saka konektor anti banyu. Ing 19 taun, kita diduweni reputasi kuwat kanggo kualitas dhuwur, kinerja dipercaya lan kekiatan kuwat saka produk kita.
Konektor LED anti banyu digunakake kanggo akeh lapangan, kayata otomatisasi industri, peralatan medis lan instrumen, navigator kapal, sistem siaran, lampu LED, proyek lampu ruangan.

View as  
 
  • T Shape M15 Waterproof Cable Connector bisa cocog karo M15 2 konektor pin, M15 T wangun 2 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo LED werna cahya.

  • M19 F Bentuk 3 Pin Konektor Waterproof Kanthi 2 Output karo bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, njamin kekiatan lan safety, pin kontak iku kuningan dilapisi emas, inti tembaga nduweni karakteristik resistance karat, resistance oksidasi, resistivity kurang, ductility apik, kekuatan dhuwur lan kapasitas mbeta gedhe. Konektor anti banyu bentuk F iki akeh digunakake ing lampu LED (utamane lampu jalan LED), tampilan ruangan ruangan fleksibel, peralatan listrik, mesin otomatis, kendaraan listrik dll

  • F Shape Multiply Output M19 3 Pin Konektor Waterproof bisa cocog karo konektor M19 3 pin, 1 ing 2 metu, 1 ing 3 metu, 1 ing 4 metu, 1 ing 5 metu kasedhiya. M19 F wangun 3 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo lampu werna LED.

  • T Shape M15 Konektor Kabel Waterproof bisa cocog karo konektor M15 2 pin, M15 T wangun 2 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo LED werna cahya.

  • 2 Pin F Bentuk Konektor Kabel Tahan Air Kanggo Lampu Led Paralel bisa cocog karo konektor M15 2 pin, 1 ing 2 metu, 1 ing 3 metu, 1 ing 4 metu, 1 ing 5 metu kasedhiya. M15 F 2 konektor pin ketemu IP68 rating anti banyu, Waterproof, Kelembapan-bukti, udan-bukti, sun-bukti lan anti-karat, iku digunakake digunakake kanggo lampu werna LED.

  • Kabel Kanggo Kabel Konektor Wanita Pria Tahan Air minangka produk utama. M15 konektor anti banyu lanang lan wadon karo kabèh seri, jinis Déwan bisa lapangan mountable, overmolded karo kabel, dawa kabel bisa rampung minangka saben syarat, uga duwe wangun F kanggo konektor M15. Konektor anti banyu M15 digunakake digunakake kanggo lampu jalan LED, sistem lampu metu lawang. ketemu IP 68 rating anti banyu, mesthekake 100% anti banyu

Kita duwe kualitas Konektor Led Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Led Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Led Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]