Konektor Wanita Tahan Air

Konektor wadon lanang anti banyu, ing ngendi ana bagean wadon lanang kanggo mesthekake gampang cocog.

Apa kaluwihan konektor wadon lanang anti banyu? Kaping pisanan, kabeh mau duwe desain sing bisa dicopot, amarga konektor wadon lanang bisa dicopot dadi komponen sing beda. Kapindho, keluwesan sambungan, konektor wadon lanang anti banyu bisa digunakake kanggo sambungan kabel-kabel, mung milih grommet sing tepat miturut kabel OD sing bakal digunakake. Katelu, ukuran cilik, lapangan-mountable, nggunakake meneng kanggo nyambungake karo kabel, ora welding needed.
View as  
 
 1 
Kita duwe kualitas Konektor Wanita Tahan Air digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Wanita Tahan Air produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Wanita Tahan Air karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]