Waterproof Panel Mount Konektor

Konektor gunung panel tahan banyu minangka salah sawijining konektor kedap banyu ruangan sing paling populer. Konektor bisa digunakake kanggo sambungan kabel menyang kabel (in-line) utawa sambungan kabel menyang panel. Saben sisih bisa dadi kontak lanang utawa wadon (versi Plug utawa soket).

Konektor pemasangan panel tahan banyu kanthi bahan Nylon, jinis perakitan kabel menyang panel lan jinis kabel menyang kabel. Iki digunakake kanggo lampu LED, tampilan LED, lampu jalan, lampu ruangan dll.
View as  
 
  • M19 panel mount konektor anti banyu karo kualitas High PA66 bahan nilon, kelas saka resistance tekan 94-VO standar. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. M19 panel mount konektor ketemu IP68 rating anti banyu, njamin 100% anti banyu.

  • M16 panel mount konektor anti banyu karo kualitas High PA66 bahan nilon, kelas saka resistance tekan 94-VO standar. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. M16 panel mount konektor ketemu IP68 rating anti banyu, njamin 100% anti banyu.

  • M14 panel mount konektor anti banyu karo kualitas High PA66 bahan nilon, kelas saka resistance tekan 94-VO standar. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. M14 panel mount konektor ketemu IP68 rating anti banyu, njamin 100% anti banyu.

 1 
Kita duwe kualitas Waterproof Panel Mount Konektor digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Waterproof Panel Mount Konektor produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Waterproof Panel Mount Konektor karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]