Konektor Plug Waterproof

Konektor Plug Waterproof

Kanthi sistem ngunci sekrup, Konektor Plug Tahan Air M26 gampang dicolok lan dicopot sawise dipasang. Sambungan cepet karo sistem ngunci bayonet, kontak diameter gedhe kanggo mesthekake kapasitas saiki dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka M26 Waterproof Plug Konektor

Ana rong versi kanggo iki, siji wis overmolded karo kabel lan siji liyane tanpa kabel, kang mbantu nambah keluwesan desain saka peralatan cahya.
Ana multiply pin kasedhiya kanggo M26 Waterproof Plug Konektor iki, saka 2 pin kanggo 6 pin, 8 pin. Iku uga cocok kanggo daya lan sinyal desain gabungan, minangka ana 2 + 3 pin, 3 + 6 pin, 3 + 9 pin kasedhiya uga.


2. Parameter saka M26 Waterproof Plug Konektor

Rating Curret:

5-25A

Rating voltase:

125 ~ 250 V AC

Wektu plug / copot

Ndhuwur 1500 kaping

Kabel OD Rating

OD≤12.5mm

Bahan

ROHS pangayoman lingkungan nilon PA66 materi

Tipe Kabel

PVC, PU, ​​Karet, Silikon opsional

Dawane kabel

Customized minangka saben requirement

Bahan cangkang

Nylon anti-api/anti-UV (PA66) UL94V-0

Komprèsi jinis sambungan bolongan pin

Paduan tembaga karo plating emas

Segel-O-Ring

silikon

 

 

properti:

 

Resistansi kontak

<5mΩ

Resistance listrik

500mΩ ing DC500V

Tegangan ngadeg

3KV 1 menit ing suhu kamar

Suhu operasi

-40°C~ +105°C

Rating anti banyu

IP68


3. Fitur lan Aplikasi saka M26 Waterproof Plug Konektor

â— Rated saiki: 25A.
â— Tingkat anti banyu IP68.
- Konektor multi-pin kanggo panjaluk industri sing beda.
â- Kasus njaba kualitas dhuwur, luwih safety geni, stabil, komprèsi, anti-bledosan lan anti-deformasi.
â— Kontak dilapisi emas, kinerja dhuwur saka tahan karat lan konduktivitas listrik kanthi efektif ngatasi kenaikan suhu.

Aplikasi:
â— Peralatan panggung
â— Grid pinter
â— Lampu LED
â— Tampilan LED
â— Otomasi
â— Peralatan tenaga surya
â— Peralatan tetanèn
â— Peralatan listrik
â— Peralatan kendaraan
â— Ebike/motor
â— Peralatan komunikasi
â— Transportasi


4. Detail Produk Konektor Plug Waterproof M26

Sambungan:


5.Kualifikasi produk M26 Waterproof Plug Konektor

Konektor Plug Tahan Air M26 iki wis lulus sertifikat CE, RoHS. Iku karo tingkat anti banyu IP68.


6. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

 

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.


2) Layanan:

Rega lan Layanan sing Kompetitif
• Sampel Gratis Kasedhiya: 3-5 PCS saben nomer bagean
• Wektu Pangiriman: 2-3 Minggu Sawise Pesenan
• Layanan OEM, ODM Minangka Persyaratan Pelanggan
•Rega Kompetitif

Sertifikasi Profesional
• ISO 9001:2008
• Sertifikasi UL
• Sertifikasi TUV
• Kepatuhan RoHS

100% Jaminan Kualitas
•Diproduksi ing Kontrol Ketat
•100% Diuji (Ora Mung Diuji Batch)
• Supplier OEM kanggo Anphenol, Philips (Signify), OSRAM luwih saka 7 Taun
•Jaminan Kualitas: 3 Taun

 

7. FAQ

1) P: Aku kasengsem ing konektor sampeyan, apa sampeyan duwe dhaptar rega?
A: Kita ora duwe dhaptar rega kabeh konektor. Amarga kita duwe akeh model lan rega tetep ganti amarga dikarepake pasar. Yen sampeyan butuh rega konektor apa wae, kirimake syarat sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi konektor sing cocog lan ngirim kutipan sing cocog.
2) Q: Apa sampeyan bisa nggawe produk khusus lan kemasan khusus?
A: Nggih. Kita duwe tim R&D profesional lan pengalaman khusus kanggo taun. Ora ketompo carane panjalukan khusus babagan konektor UTAWA pengepakan, kirimake panjaluk teknis sampeyan, kita bakal nggawe sampeyan nyata!
3) Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa sampel gratis?
A: Ya, kita ndhukung sampel 3pcs gratis siji wektu kanggo tes kualitas sadurunge pesenan akeh, nanging biaya pengiriman kudu dibayar.
4) P: Apa istilah pembayaran lan cara pembayaran sampeyan? Apa aku bisa mbayar RMB?
A: Kita ndhukung pembayaran 100% sadurunge pangiriman dening TT. Biasane kita ngisi ing USD, yen sampeyan pengin nindakake ing RMB, Iku uga sambutan.
5) Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik kanthi stok akeh, biasane kiriman diatur sajrone 3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Yen ora ana saham, kita bakal mriksa lan menehi informasi.
6) Q: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas produk sampeyan?
A: Ya, 3 taun dijamin.
7) P: Apa aku bisa dadi Agen / Dealer Konektor HYFD?
A: Sugeng rawuh! Nanging mugi kula ngerti Negara / Area pisanan, Kita bakal mriksa lan pirembagan liyane babagan iki. Yen sampeyan pengin nggawe kerjasama sing gegandhengan karo sambungan, aja ragu-ragu hubungi kita.
8) Q: Apa packing?
A: Inggih, kita ngemas ing karton netral. Yen sampeyan duwe syarat ing packing, kita bisa nindakake iku uga anggere sampeyan bisa ketemu MOQ kanggo packing selaras.
9) P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T pembayaran lengkap ing advance kanggo supaya qty kurang saka 5000 set.
Kanggo jumlah pesenan luwih saka 5000 set, T / T 30% minangka simpenan, lan ngaso sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
10) Q: Apa sampeyan ndhukung proyek OEM, ODM?
A: Ya mesthi, kita bisa nawakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngrancang konektor miturut syarat utawa gambar lan mbukak perkakas anyar kanggo sampeyan.
11) Q: Kepiye pabrik sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis nggawe set lengkap sistem kontrol kualitas. Kabeh produk kita wis diuji kaping pindho utawa kaping telu lan 100% dipriksa sadurunge dikirim.
12) Q: Bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka pepatah lawas: Kanggo ndeleng iku pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
13) Q: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo konektor sampeyan?
A: Ya, umume konektor kita duwe sertifikat CE / ROHS / IP67 / IP68 nalika sawetara duwe sertifikat TUV / UL.
14) Q: Apa kita bisa njaluk dhukungan yen kita duwe posisi pasar dhewe?
A: Mangga kandhani informasi sing paling sampeyan prihatin babagan permintaan pasar, kita bakal ngrembug lan menehi saran sing migunani kanggo sampeyan lan mbantu nemokake solusi sing paling apik kanggo sampeyan.
15) Q: Carane tuku produk sampeyan?
A: Sampeyan kudu nindakake kaya ing ngisor iki:
* Konfirmasi Rating Saiki lan Jumlah Kontak
* Konfirmasi gaya Majelis
* Konfirmasi Kabel Wire Gaage
* Konfirmasi Dawane Kabel lan Bahan.



Panas Tags: Konektor Plug Waterproof, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]