Konektor Daya Waterproof

Konektor daya tahan banyu bisa digunakake kanggo sambungan daya ruangan, contone kanggo sambungan daya kanggo tampilan LED ruangan, layar LED ruangan, peralatan sumber daya panggung ruangan, peralatan energi solar, etc.
Ana 3 ukuran konektor daya anti banyu, kalebu konektor daya anti banyu M26, konektor daya anti banyu M20 lan konektor daya anti banyu M12.
View as  
 
  • M26 Waterproof Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan led konektor daya layar mimpin. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

  • M26 3 Pin Waterproof Male Female Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan sing dipimpin konektor daya layar. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

  • M26 Waterproof Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan led konektor daya layar. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

 1 
Kita duwe kualitas Konektor Daya Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Daya Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Daya Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]