Konektor Daya Waterproof
  • Air ProKonektor Daya Waterproof

Konektor Daya Waterproof

M26 Waterproof Power Connector cocok kanggo sambungan listrik kanggo sumber daya, utamané kanggo tampilan led konektor daya layar mimpin. Konektor digawe saka bahan nilon PA66 berkualitas tinggi, tingkat resistensi bisa tekan standar 94-VO.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka M26 Waterproof Power Konektor

Ana rong bagean ing M26 Waterproof Power Connector, kalebu panel soket wanita lan konektor lanang. Panel mount bisa dipasang ing peralatan lan ana tutup bledug kanggo nglindhungi saka bledug lan banyu yen ora nyambung karo konektor lanang.
Konektor Daya Tahan Air M26 nganggo kontak paduan tembaga sing dilapisi emas kanggo nglindhungi karat lan njamin stabilitas lan safety nalika nggunakake. Desain layanan OEM lan ODM kasedhiya.


2. Parameter konektor daya tahan banyu M26

Spesifikasi:

Mode nyambungake

Ngunci Cepet

Tingkat perlindungan

IP67

Spesifikasi Kabel

2.5mm2 ~ 4mm2 / 14~12AWG

kisaran diameteripun

8mm ~ 12mm

Diameter kontak

Φ2.0×3

Rating saiki (A)

20A

Tegangan operasi (AC.V.rms)

500V

Tegangan tahan (AC.V)1min

2500V

Resistansi kontak

<1mΩ

Resistance insulasi

> 500MΩ

Daya tahan

≥500 siklus kawin

Rating suhu

-40°C~80°C

Cara nyambungake kabel

Solder kanggo panel gunung, meneng kanggo konektor lanang

Nyegah tingkat pembakaran

UL94-V0

Bahan:

Cangkang

Bahan nylon PA66 kualitas dhuwur

Hardware logam

paduan seng

Pin kontak

Paduan tembaga kanthi lapisan emas

Spring

baja tahan karat

Sealing

Silika gel

Karakteristik utama:

Disegel karo bledug lan cairan (IP65/IP67)

Resistance getaran, resistance impact, resistance mulet

ngunci cepet; soket karo tutup

Aplikasi:

Peralatan panggung - Kisi cerdas

Peralatan medis - Server

Peralatan energi surya - Peralatan kapal

Peralatan listrik - Peralatan kendaraan

Peralatan komunikasi - Mesin abot


3. Fitur lan Aplikasi saka M26 Waterproof Power Konektor

1) Konektor 3 pole equipment (AC) sing bisa dikunci kanthi kontak kanggo garis, netral lan lemah.
2) Kapasitas saiki dhuwur, dirating ing 20A / 250V AC.
3) Sistem ngunci cepet lan gampang.

PS: Elinga AJA kacemplungaken konektor listrik anti banyu ing banyu kanggo dangu.

Aplikasi:
M26 Waterproof Power Connector digunakake digunakake kanggo sambungan daya ruangan, kayata sambungan daya kanggo peralatan panggung, peralatan energi solar, tampilan LED, layar LED etc.


4. Detail Produk Konektor Daya Tahan Air M26

Sambungan:


5. Shipping Lan Service

1) Pangiriman: kanggo pesenan lan conto cilik, disaranake ngirim kanthi ekspres kaya DHL, UPS, FedEx utawa TNT, sing bakal teka udakara 2-7 dina.

Kanggo pesenan batch, luwih murah dikirim kanthi segara.

2) Layanan:
Kita minangka pabrikan profesional sing duwe pabrik. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo:
â— Riset lan pangembangan independen
â— Produksi kabel lan hardware
â- Cetakan injeksi lan nggawe cetakan
â— Bengkel perakitan sing sampurna
Kanthi kita, sampeyan bisa entuk barang sing paling apik ing wektu paling cendhak.


6. FAQ

P: Apa wektu timbal?
A: Sample order bakal njupuk 1-3 dina, produksi massal bakal njupuk 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 100K bêsik.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T ing advance kanggo jumlah cilik; jumlah luwih saka 5000 set, 30% prepayment lan liyane sadurunge pangiriman.
Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.
Q: Apa aku bisa njaluk sawetara conto kanggo testing sadurunge pesenan luwih?
A: Mesthi, kita seneng menehi conto kaya sing dikarepake. Minangka paribasan lawas: Kanggo ndeleng yen pracaya, kita pracaya sampeyan bakal wareg karo produk kita.
P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo konektor sampeyan?
A: Ya, umume konektor kita duwe sertifikat CE / ROHS / IP67 / IP68 nalika sawetara duwe sertifikat TUV / UL.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: 1 ~ 3 dina kanggo conto, 5 ~ 10 dina kerja kanggo produksi massal, gumantung saka urutan tartamtu.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging biaya pengiriman bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa bisa nyithak Logoku ing produk?
A: Ya, kita ndhukung layanan OEM / ODM.
Q: Kenapa milih kita?
A: We are fokus pabrik ing konektor anti banyu kanggo liwat 11years, kita duwe:
1. 100% ngarep digawe, rega competitive lan wektu timbal cendhak.
2. Kontrol kualitas sing ketat: kita duwe IS09001, konektor kita duwe sertifikat CE / CQC / ROHS / IP67 / IP68 / TUV / UL.



Panas Tags: Konektor Daya Waterproof, China, Grosir, Tuku, Kualitas, Murah, Disesuaikan, produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Kutipan, CE, UL, Garansi 3 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
+86-13570826300
[email protected]