Waterproof Cepet Pedhot Wire Konektor

Waterproof Quick Disconnect Wire Connectors karo 100% bahan nilon anyar, bagean kualitas dhuwur, strictly QC standar miturut adat internasional, njamin kualitas apik lan kekiatan. Werna opsional kanggo digunakake kanggo lingkungan sing beda.

Waterproof Quick Disconnect Wire Konektor disambungake menyang komponen electrical lan mechanical saka sirkuit electrical. Padha digunakake digunakake ing macem-macem sirkuit electrical, muter peran nyambungake utawa medhot sirkuit.

Waterproof Quick Disconnect Wire Konektor bisa gampang instalasi, Fleksibilitas sambungan, bisa digunakake kanggo kabel-kabel sambungan, milih grommets tepat miturut kabel OD sampeyan bakal nggunakake.
View as  
 
  • We gawé 12A 3 Wire Waterproof Quick Disconnect Wire Konektor. M19 lanang lan wadon Wire Waterproof Quick Disconnect Connector, kita wis nyetak nganggo kabel lan jinis soldering karo multi pin, 2 pin ~ 10 pin, 12 pin, 14 pin, 16 pin, 18 pin 2 + 3pin, 2 + 4pin, 2 + 5pin , 3 + 4pin opsional, push pull otomatis ngunci. Iku ketemu IP 68 rating anti banyu, njamin 100% anti banyu.

  • Kita ngasilake Data Daya Gabungan 5pin Bayonet Lock Konektor Kabel Tahan Air kanggo Lampu Led. M12 5 pin konektor cepet anti banyu bunder, dikunci dening kacang sworo seru, cepet lan trep. Konektor M12 nggunakake 100% materi anyar, bagean kualitas dhuwur, strictly QC standar miturut customs.Customized dawa kabel internasional minangka saben syarat.

  • M17 10a 2 Pin Waterproof Auto Lock Wire Konektor Cepet, sistem kunci otomatis, gampang kanggo nyambungake bagean lanang lan wadon, 2/3/4/5 lan 2 + 4pin opsional, karo bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, tingkat resistance tekan 94- standar VO. resistance suhu kurang bisa tekan -40℃, resistance karat, resistance lenga, resistance impact, etc, jaminan kualitas, nggunakake aman. Konektor M17 ketemu rating anti banyu IP68, njamin 100% anti banyu.

  • Konektor Cepet Listrik Ip68 Waterproof Kanggo Lampu ruangan, kasedhiya 2pin 3 pin, bahan nilon PA66 kualitas dhuwur, njamin daya tahan lan safety. aplikasi lsp.

  • Konektor Pedhot Cepet Waterproof Kanthi Terminal Wago minangka pilihan sing apik. PG seri L terus Waterproof Konektor karo terminal cepet, kabel kanggo jinis kabel, kabel kanggo Papan, karo terminal wago, bisa nglumpuk ing situs, ora welding needed, gampang lan trep, Cocog kanggo kabel diameteripun njaba saka 5.0 ~ 9.5mm.

 1 
Kita duwe kualitas Waterproof Cepet Pedhot Wire Konektor digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Waterproof Cepet Pedhot Wire Konektor produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Waterproof Cepet Pedhot Wire Konektor karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]