Konektor Screw Waterproof

Konektor sekrup anti banyu yaiku konektor anti banyu sing nganggo terminal sekrup kanggo perakitan lapangan, ora ana welding utawa soldering sing dibutuhake. Iku prasaja lan cepet, mung driver meneng perlu sak assembling.

Konektor sekrup anti banyu cocok kanggo mesin lan peralatan, contone, peralatan ngirim, peralatan lukisan, peralatan ngangkat, peralatan cetakan injeksi, peralatan blow molding, peralatan kemasan, elevator, peralatan medis, peralatan mekanik lan listrik, mesin konstruksi, lsp.
View as  
 
Kita duwe kualitas Konektor Screw Waterproof digawe ing China minangka produk utama, sing bisa dituku kanthi rega sing murah. Teknologi HuaYi-FaDa dikenal minangka salah siji saka Konektor Screw Waterproof produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita lan tuku selaras Konektor Screw Waterproof karo sampel gratis lan kutipan. Produk kita yaiku CE, UL certified lan menehi Garansi 3 Taun. Rega borong luwih masuk akal. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.
+86-13570826300
[email protected]